Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Nóci a vendéglátó a mesés héten

2008.12.02. 16:38 welltina

 

Nóci három éves kisfia, Zsombor segítségével bonyolította a bevásárlást és a vacsora előkészítését. Ez még a konyhában rutinosan mozgó anyukának is újfajta kihívást jelentett.

Nóci három éves kisfia, Zsombor már a bevásárlást is sokkal mozgalmasabbá tette a szokottnál. A nagy bevásárlóközpontokban általában nem szokta magával vinni a kisfiút, hiszen a hatalmas választékból a kisfiú folyton venne valamit, leginkább színes rágókat. „Legalább négy-öt csomaggal van most is otthon belőle” – mosolygott Nóci.

 

Zsombor, Nóci kisfia fogott ki jó kis verdát a bevásárláshoz. Aztán még rábukkantak a halakra is és volt némi elkavarodás is.

 

 

Nóci gyakorlatiasan olyan munkafázisokat bízott fiára, ami annyira nem akadályozta őt a főzésben. Persze azért mindig a gyerek az első!

 

 

Szó szerint boszorkányos ügyességgel főzött Nóci és ezen képességére a vacsora során is szüksége volt, hiszen valahogy kezelnie kellett Nagy Ferót!

 

 

Forrás: tv2.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: videó nóci hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr75799969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása