Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Döntő - Ganxsta Zolee a vendéglátó

2008.12.24. 19:47 welltina

Ganxsta Zolee nem hogy a főzésbe, a vásárlásba sem vágott bele nagy lelkesedéssel. Éppen ezért a rapper több alapanyagot is elfelejtett hazavinni. A vacsora inkább Zoli feleségének, Moncinak az érdeme. A legemlékezetesebb momentum a bejgli, melynek tésztáját Ganxsta Zolee sodrófa hiányában pálinkásüveggel nyújtotta ki. „A bejgliket kiraktuk a teraszra állni, de egy kis baleset történt, mert Digike leverte őket az asztalról. A mákosat úgy ahogy volt, nyersen meg is ette. A vacsora alatt rosszul lett az én kis szemem fénye, feldagadt a hasa, teljesen pánikba estem. Senkivel nem tudtam foglalkozni, csak Digikével, hívtam az orvost is, hogy úristen, most mi legyen. Olyan volt, mintha a kutya lenyelt volna egy ágyúgolyót.” – emlékezett vissza Ganxsta Zolee a drámai esetre. Szerencsére Digike túl van a hasfájós estén és nem lett komoly baja, de a rapper nem tudott foglalkozni vendégeivel kedvence miatt.

Kétségbeesetten állt meg Ganxsta Zolee a bevásárló központban, és ekkor eszébe jutottak szerettei...




Ganxsta Zolee megpróbálkozott a bejglivel, de hogy került a homlokára? Aztán pedig a kutya gyomrába...




A kutya által eltûntett bejgli okozott aggodalmat Ganxsta Zolee vacsoráján. Vendégeinek is inkább az a süti kellett, amelyet a kutya is megkóstolt?




Forrás: tv2.hu

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: videó dopeman dukai regina ganxsta hal a tortán bangó margit

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr56840302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása