Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Döntő - Bangó Margit a vendéglátó

2008.12.27. 19:45 welltina

 

A Kossuth díjas művésznő – papírforma szerint – finom és igen bőséges menüvel várta otthonában vendégeit. Természetesen a karácsonyi hangulatról sem feledkezett meg a rutinos vendéglátó, Bangó Margit.

 

A Hal a tortán döntõjének utolsó estéjén Bangó Margit látta vendégül a csapatot. A Kossuth díjas mûvésznõ – papírforma szerint – finom és igen bõséges menüvel várta otthonában vendégeit. Természetesen a karácsonyi hangulatról sem feledkezett meg a rutinos vendéglátó...




Idén dupla karácsonyt tartott Bangó Margit. Családja mellett ugyanis a Hal a tortán sztárszakácsai számára is igazi ünnepi menüt és hangulatot teremtett. „Kiderült, hogy mi hogyan ünnepeljük a karácsonyt. A tyúkhúsleves, a kukoricás töltött káposzta, a sültek, a bejgli és a zserbó természetesen elengedhetetlen. Karácsonyfát is díszítettünk, illetve kiraktam a világ több pontjáról hozott ünnepi szobrocskákat, díszeket is. Igazi ünnepi hangulat volt.” – mesélte a Kossuth-díjas mûvésznõ.




Egyre vidámabb vendégekkel és Choli bácsival, akinek csak a bajsza mozgása jelzi, hogy nagyon rág, vagy nagyon halkan beszél. Kiderül, hogy akinek nincs foga, az dupla erõfeszítéssel is csak fele annyira élvezi a vacsorát mint azok, akiknek van foguk. Choli bácsit ez nem zavarja, sõt! A végén Bangó Margitot meg is harapja. De ez már csak piranha a tortán...




Számomra ez az este fantasztikus volt, rengeteg megható pillanattal, tökéletes ételekkel, italokkal. /Dukai Regina/




forrás: tv2.hu

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr17842923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása