Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Döntő - Choli bácsi a vendéglátó

2008.12.25. 13:10 welltina

 

Szerda este Choli bácsi látta vendégül a Hal a tortán döntős csapatát.

A költő nem csak a vacsora alapanyagaira fektet nagy hangsúlyt, társait kis ajándékokkal is meglepi a szent ünnepen. Az este vidám hangulatban telik és egy hastáncos produkcióval lesz teljes.

Choli bácsi manók segítségével aranyos kis meglepetésekkel készült. A karácsonyi vásárban angyalkákat szerzett be az ünnepi estére. „Úgy gondoltam, hogy valami kis jelképes ajándékkal készülök a vacsora mellett, mert mégiscsak ez a legszentebb ünnepünk.” – mondta Choli bácsi.

 

Choli bácsi készül, hogy elkápráztassa a többieket. De nem csak költõi szófordulataival, hanem fõztjével is. Vajon menni fog? Choli bácsi megpróbálja. A kacsaszaggatás után jön egy hastáncosnõ.




Choli bácsi bevásárlókörútja után joggal hihetnénk, a menü önmagával töltött famikulás lesz, egy kis párolt angyalkával. Vajon mit csinált Choli bácsi, és mit nem? A húsleveshez is ért, vagy csak tölteni szeret? A vendégek gyanakvóak, de legalább minden ízlik...




Különös karácsony párnacsatával, palacsintás királlyal, ördöggel, és angyallal. No és egy olyan menüvel, aminek eredete tisztázatlan. Vajon lebuktatják Choli bácsit, hogy mi az, amit biztosan nem õ csinált? Karácsonyi hastánc és egy karácsonyi rejtély...




Mindent idõben, rendben megcsináltunk. Az a véleményem, hogy jól érezték magukat a srácok. Még a Margit is..." /Choli bácsi/ De vajon miként gondolták a vendégek?

 




Forrás: tv2.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: videó dopeman dukai regina ganxsta hal a tortán bangó margit daróczi józsef(choli)

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr61841150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása