Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Szavazás - 11. hét

2008.05.12. 10:36 welltina


Ki a kedvenced a héten?




16 komment

Címkék: szavazás kapócs zsóka liptai claudia koós jános mága zoltán hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr99463626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aladin 2008.05.13. 14:09:56

üzenném koos janinak ,hogy nem szabadna igy kiabálnia a vendégekkel. és a junior -nak is drukkoltam. de szeretném már ha a győzikét,a pákót,a pataki attilát,csepregi évát,és bódi gusztit is meghivnátok ebbe a ,főző műsorba. köszi aladin.

Börge-Göbre 2008.05.13. 20:48:43

Azt hiszem jó lesz az e heti Hal a Tortán,a Koósban és a Liptaiban sosem csalódtunk még és a Kapócs Zsóka is nagyon szimpatikus de a Mága Zoltánról nem sokat hallottam eddig de ez biztos az én hibám,kicsit műnek hat a M.Zoltán számomra.

lászlo ferenc · http://ferenc 2008.05.15. 14:57:13

Mága Zoltán Müvész Ur a vendéglátás magas iskoláját mutatta be, melynek lényege,hogy mindent a vendégekért!Volt minden mi szem szájnak ingere,győnyörü környezet,csodálatos zene,és persze az elmardhatatlan Pacsirta.melybe játékosan bele vette vendégeit,mint nézönek nagy élmény volt, sajnos a vendégek csalodást okoztak a viselkedésükel és pontjaikkal.

Dávid 2008.05.16. 15:26:33

Csatlakozom az elöttem szólóhoz, Mága Zoltán volt eddig a legjobb szerintem, és a modora is példás, ellenben Koóséval.

Kiss Ágnes 2008.05.16. 15:42:29

Mága Zoltán Művész Úrnak csak gratulálni tudok! Mindenki példát vehetne róla!Maga a megjelenése, a viselkedése, az emberekhez való viszonyulása példamutató. A természetessége belülről fakad! Ezt nem kell tanítani! Ez egyes emberekben vagy benne van, vagy nincs! Sajnos a sztárvendégeinkben ezek most nagyon háttérbe szorultak!!!! Nagyot csalódtam bennük! Koós Jánostól végül is nem vártam mást, de a másik két hölgyben csalódtam! Talán az irigység felülkerekedett rajtuk!!?? Hát mos megmutatták ország-világ előtt, hogy milyenek is ők valójában! Kicsit szégyelhetnék magukat, de ez már legyen az ő problémájuk! Művész Úr megmutatta, hogyan kell a tiszteletet megadni a vendégeknek, mivel kell őket várni, hogyan is kell felöltözni stb.! Szerintem Ő senkit nem tudna megbántani, megsérteni. Talpig úri ember! Vegyen róla mindenki példát!! Sok Sikert Kívánok Neki!

L-né Vadász Andrea 2008.05.16. 15:43:21

Borzalom a Koós viselkedése . Nemtudom , hogy engedhették a műsorba. Mozdulatai , grimasza a becsmérlő szavai az antiszemita nézeteit fedi fel !!
Mága Művész Úr-nak igazán írígyeltem türelmét ...Én biztosan nem viseltem volna el attól a tahó , alkoholista bunkótól a sok-sok sértést !!!
Ennyit a Koós "sztárságról "...röhögnöm kell , hogy ez a személy ismert emberré válhatott Nálunk .

L.né Vadász Andrea 2008.05.16. 15:47:22

Jól van örülök , hogy nemcsak bennem fogalmazodott meg vélemény !!!!

Babosegér 2008.05.16. 16:37:04

Mága Zoltán szerény volt, és attól hogy irigyelték a vendégei a szép otthonát, attól ő nem lett kevesebb. Aki megjárja az élet mélységeit az tud szerény lenni . A tehetség nem hivalkodik. Kedves volt Zoltán, és nem hangoskodott,Koós Jani és Liptai Klaudia azt hittem sokkal jobb emberek, nem örültek annak,hogy egy szép otthonban megtisztelték őket sok munkával,fáradtsággal, és finomsággal. Koós a puliszkájával meg a pacal levesével nagyon fura izlésről adott képet. Én egyiket sem ettem volna meg. Zoltán maradjon ilyen szerény és kedves,akkor is ha nem érdemlik meg a vendégei. Kevés ilyen kedves,csendes ember látható a képernyőn, a pillanat sztárocskák hangoskodása mellett jó volt látni Mága Zoltánt.babosegér

Tumpika 2008.05.16. 17:32:06

Az egész heti műsor idáig egy nagy BORZALOM volt. Ha nem lett volna Mága Zoltán akkor az egész csak egy rossz vicc lenne. Nem hiszem el, hogy csak a műsor kedvéért viselkedett így Koós János. Gusztustalan volt ahogy előadta magát. Az irigység nála rögtön le jött. Neki is megadatott a lehetőség a tehetsége ki bontakoztatására, mint zenész de nem élt vele. Akkor meg ne irigyelje az olyan embert aki a tehetségével jutott előre. Zoli egy VILÁGHÍRŰ művész, egy végtelen szerény ember,és nem felejtette el honnan jött. Kevés olyan művész van aki annyit jótékonykodna mint ő. Kedves aranyos szimpatikus volt, mint mindig.

Kovács Sándorné 2008.05.16. 18:54:00

A drága Mága Zolika most is lenyügözött. Személyében már régen, több müsorban is egy talpig uriembert ismerhetett meg a közönség. Ezt most még tetézte azzal, hogy a 3 kényesség fertő viselkedését észre sem vette. Jól tette.
Gratulálok, nagyon sok sikert, szerencsét és jó egészséget kívánok szeretettel.
Zolika egy rajongóval több van.

józsef · http://jocoba 2008.05.17. 10:45:47

ZOLTÁN IGAZI ÉS ŐSZINTE MÉLTÓN VILÁGHÍRŰ.
SOK SZTÁROCSKA TANULHATNA TŐLE INTELIGENCIÁT.
ETTŐL NEM KEVESEBB,MERT NEM NYERTE MEG A FŐDÍJAT.
GRATULÁLUNK!!!! NEKÜNK Ő A SZTÁR!
NEM IRIGYELNI,CSODÁLNI HAJRÁ HISZEN NEM TITKOLJA
GYERMEKI HOVATARTOZÁSÁT.
KIVÁNJUK A LEGJOBBAKAT.KEDVES ZOLTÁN!!!

dr Nagy Tamara 2008.05.17. 22:46:50

Amikor bekukkanthatunk híres - hírhedt - emberek konyhájába, életébe, akkor tudjuk meg igazán, kik is ők. Mit értek el az életben? Anyagi dolgokat is értek ez alatt. Gratulálunk Mága Zoltán hegedűvirtuóz úrnak, hogy fiatal kora ellenére fényűző módba él. Ellenben a koós jancsi nagyon szégyellje magát! Mit képzel? Milyen jogon cigányoz le bárkit is? A koós viselkedése volt felháborító, irigy, rasszista, undorító és nevetséges. MÉLYSÉGESEN SZÉGYELLJE MAGÁT a koós!

Gombos Zsuzsanna 2008.05.17. 22:53:36

kós jani menj a PIcsába a modoroddal! szégyelld össze magadat! le vagy szarva!

Lakatos Zsolt (Csucsi) 2008.05.19. 08:56:32

HAJRÁ MÁGA ZOLI!!!!!!!!! TE VAGY A PRÍMÁSOK KIRÁLYA! A KÓSNAK ELÉG FURA A MODORA,BIZTOS FAJGYÜLÜLŰ.HAJRÁ ZOLT!!!

(G)épész 2008.05.19. 11:09:07

Kós János egy igazi bunkó ripacs,ezt már rengetegszer bebizonyította,mostani szereplése csak Ha(b)l a tortán!

Köte erika 2008.05.21. 20:29:16

Megteszem amit a szívem diktál!!! Nagyon örülök a műsornak.Nem csak azért mert jó recepteket kapunk mi is , ha nem láthajuk, hogy ki milyen ember!!!!Kós Jani gyökeres bunkó volt.nem találk rá szavakat..Szegény Mága Zoltán nagyon sajnálom, hogy kénytelelen volt elviselni ezt a bunkót..Nem, hogy örült volna , hogy élőben hallhatja ezt a remekelőadót !!Mága Úr ugy , mit ételekben , úgy , mint viselkeésben, példát mutatott ennek a töknek....ajnálom , még a hölgyeket is ,hogy elviselték Kóst!! Na és amit főzött na ocsmány volt!!! Nagy tiszeteleel maradok Mága rajongó.....ERA
süti beállítások módosítása