Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

4. hét - előzetes

2008.03.25. 14:07 welltina


Úgy hírlik ez a hét sem lesz mentes a gusztustalan főzéstől.

Még most is undorral gondol vissza a Zalatnay Sarolta lakásán elfogyasztott vacsorára Váczi Gergő..... szőrök a kanapén, szőrök az asztalon, a tányéron....







4 komment

Címkék: videó zalatnay váczi gergő hal a tortán halatortán

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr26395946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

V. A. Lacky 2008.03.25. 19:48:09

Nnna, én kitanáltam egy új műsort. Az állatkertből fogják közvetíteni, oszt a puma, a láma, a majom, a strucc és a viziló fog főzni. Egyik se fogja szeretni a másik fősztyét, de lehetnek majd jelen az otthonukban házi"emberek", akiket egyesek majd szeretnk, mások meg legszivesebben étlapon látnának. Mindenütt belemásznak majd a kajába a házikedvenc emberek, összeronditanak mindent, a többi állat meg majd utálkozik, meg fintorog. Higgyétek el, lesz ilyen sikere, mint ennek. Az oroszlánok már szavaztak a címéről. Ember a torkán... Hihihihi.

NaSa 2008.03.25. 19:55:53

Lehet, hogy Te utálod az állatokat, de hidd el, hozzátartoznak a környezetedhez, mondhatnám, az életed részei. Nem itélhetsz el senkit azért, mert az életterében állatok találhatók. Lehet kulturáltan együttélni velük, hidd el. Egyébként én csipem Cinit, és szerintem jól főzött.

v. A. Lacky 2008.03.25. 20:10:54

Szerintem is jól főzött, csak nem tudom mért paprikáskrumpli virslivel volt a kaja neve.. Szerintem paprikás kutyaszőr virslis macskanyállal... Azért én megnézném hányan kajáltak volna belőle, ha látják az előkészületeket! Ne legyél már álszent, vagy nem is tudom hogyan nevezzelek, azt állitod, hogy ettél volna a macskacsócsás virsliből? Ha igen, akkor beteg vagy. Orvosi eset. Ja.

Zso 2008.03.25. 20:31:38

Azt hiszem vannak olyan emberek, akiket nem zavar, ha egytányérból esznek az állatokkal, mert ahogy mondják, családtagként kezelik azokat. Szerencsére a környezetembe nincs ilyen.
Nekem az a véleményem, hogy az embernek és az állatnak is meg van saját élettere, és a többség izlés világa szerint nem érdemes összekeverni. Bár a műsorba ez lehet, hogy jó, mert így beszélnek róla az emberek, és mint tudjuk, a negatív reklám is reklám. A magam részéről azonban sokkal szívesebben néznék olyan Bangó Margitos vacsorát.
süti beállítások módosítása