Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Emilió receptjei

2008.06.18. 15:58 welltina

Emilió táncoslányokkal kezdte a menüt.

A zenésznél a különleges fűszereké és ízeké volt a főszerep, és sikert is aratott velük......


 

Ime a receptek és az étvágyhozó képek :)

Reshmi kebab

Hozzávalók: Csirkemell, medvehagyma, egész gyömbér, fehérbors, fokhagyma, csicseriborsó liszt, só,főző tejszín,olaj,indiai fűszerek,korianderlevél,köménymag


Recept: A gyömbért lereszeljük, a korianderlevelet összevágjuk, a köménymagot serpenyőben megpirítjuk. A hús kivételével az előkészített hozzávalókból pácot készítünk és abban érleljük egy napig a húst. Forró olajon sütjük meg.

Menta szósz

Hozzávalók: mentaszósz, tejföl

Recept: A mentaszószt a tejföllel eldolgozzuk és kihűtjük.




Bárányhús

Hozzávalók: bárányhús, indiai fűszerek, csípős chili paprika


Recept: A felkockázott bárányt sós lében puhára főzzük. Apróra felkockázzuk a hagymát, olajon megdinszteljük, indiai fűszereket teszünk rá, csípős chili paprikát, ráöntjük a bárányt,felöntjük a húslével,majd azt lefőzzük róla.

Különleges indiai rizs
Hozzávalók: indiai rizs, olaj

Recept: Előzőleg beáztatjuk a rizst, olajon megpirítjuk, felöntjük vízzel, és puhára főzzük

 


Kesu dió csokoládékrémmel

Hozzávalók: Kesu dió, margarin, csokoládé


Recept: A margarint felolvasszuk, a csokoládét összetörjük és az olvasztott vajhoz keverjük. A kesu diót is összetörjük, és egybe forgatjuk a csokis masszával. Tálkákban tálaljuk.

Forrás: tv2.hu


Honlapkészítés, webáruház készítés a leggyorsabban. Akár még MA!  

Szólj hozzá!

Címkék: receptek emilio hal a tortán kesu dió csokoládékrémmel bárányhús reshmi kebab

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr13526999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása