Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Második elődöntő - Dopeman a vendéglátó

2008.12.18. 13:47 welltina

 

Dopeman fehér vacsorája
Dopeman a fehér szín jegyében készített vacsorát vendégeinek. A szabadsághoz szokott rappert kicsit megijesztette a korlátok közé szorító feladat, melynek teljesítéséért még fehér lepedőbe is öltözött.
Dopeman a székek köré fehér lepedőt kötött, majd maga is abba öltözött be, hogy teljes legyen az összhang. A poharakba pálinka került és a héten már szinte megszokott jó hangulatban telt az este. Még egy pár bokszkesztyű is előkerült. „Norbit tanítgattam az alapokra. Nagyon koncentrált és erőseket ütött, majdnem sikerült az orromat is levernie egy lendítéssel, de szerencsére jók a reflexeim. Bár vicces lett volna, hogy a sportoló leüti az edzőjét.” – mesélte Dopeman

Réhef - Na ezt csak Dopeman gondolta így, egyszerûbb azonban fehérnek nevezni az általa húzott vacsora meghatározó színét. Amúgy Dopeman egészen más oldaláról is bemutatkozik most..

 

 

Dopeman szereti a Hal a tortán, mert ilyenkor fõzhet. Igaz, most bizonyos fehér kritériumoknak kellett megfelelnie, de azért jól helyt állt.

 

 

Dopeman vacsoráján Szandi kitört és tesózott, Norbi (is) pálinkázott, majd végül jót kesztyûztek.

 

 

Forrás: tv2.hu

 

1 komment

Címkék: videó dopeman hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr59829768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hold 2008.12.18. 14:43:12

Fannika volt a legjobb!

Nagyon jól sikerült az este Dopemannál!
Hajrá, csak így tovább!
Itt senki nem játszotta az eszét a kamerák miatt, nem úgy, mint az előző héten!!!!!Tetszett!!!!!!
süti beállítások módosítása