Bebe vacsorájánál szinte minden klappolt, és az összetűzéseket is kerülte.
Íme a receptjei:
Előétel: tatárbifsztek
Hozzávalók: darált hús (bélszín vagy hátszín), só, bors, pirospaprika, fokhagyma, lilahagyma, vaj, mustár, ketchup, olaj
Recept: A darált húst sózzuk, borsozzuk, pirospaprikát adunk hozzá, fokhagymát nyomunk bele és apróra vágott lilahagymát. Ezt vajjal, mustárral, ketchupal és olajjal jól elkeverjük. Pirítóssal tálaljuk.Főétel: Tejszínes gombamártásos marha rizzsel és pároltzöldséggel
Főétel: Tejszínes gombamártásos marha rizzsel és pároltzöldséggel
Hozzávalók: csiperkegomba, szarvasgomba, hagyma, só, bors, olaj, marhahús, tejszín, rizs, curry, zöldségek (répa, borsó…)
Recept: Olajon puhára pároljuk a hagymát, hozzáadjuk a gombát és megpirítjuk. A húst felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk és olajon mindkét oldalát megpirítjuk és áttesszük a gombára. A visszamaradt olajat kevés vízzel felöntjük, felkapargatjuk és felforraljuk, ezt öntjük a gombás húsra, annyit, hogy épp ne lepje el. Körülbelül 45 perc alatt puhára pároljuk a húst, majd hozzáadjuk a tejszínt, amivel már csak átmelegítjük. Currys főtt rizzsel és tetszőleges pároltzöldséggel tálaljuk.
Forrás: tv2.hu
Utolsó kommentek