Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Bebe receptjei

2008.04.08. 19:21 welltina

Bebe vacsorájánál szinte minden klappolt, és az összetűzéseket is kerülte.

 

 

Íme a receptjei:

Előétel: tatárbifsztek

Hozzávalók: darált hús (bélszín vagy hátszín), só, bors, pirospaprika, fokhagyma, lilahagyma, vaj, mustár, ketchup, olaj
Recept: A darált húst sózzuk, borsozzuk, pirospaprikát adunk hozzá, fokhagymát nyomunk bele és apróra vágott lilahagymát. Ezt vajjal, mustárral, ketchupal és olajjal jól elkeverjük. Pirítóssal tálaljuk.Főétel: Tejszínes gombamártásos marha rizzsel és pároltzöldséggel

 

Főétel: Tejszínes gombamártásos marha rizzsel és pároltzöldséggel

Hozzávalók: csiperkegomba, szarvasgomba, hagyma, só, bors, olaj, marhahús, tejszín, rizs, curry, zöldségek (répa, borsó…)
Recept:
Olajon puhára pároljuk a hagymát, hozzáadjuk a gombát és megpirítjuk. A húst felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk és olajon mindkét oldalát megpirítjuk és áttesszük a gombára. A visszamaradt olajat kevés vízzel felöntjük, felkapargatjuk és felforraljuk, ezt öntjük a gombás húsra, annyit, hogy épp ne lepje el. Körülbelül 45 perc alatt puhára pároljuk a húst, majd hozzáadjuk a tejszínt, amivel már csak átmelegítjük. Currys főtt rizzsel és tetszőleges pároltzöldséggel tálaljuk.

Forrás: tv2.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: receptek tatárbifsztek bebe hal a tortán tejszínes gombamártásos marha rizzsel és pároltzöldséggel

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr96417221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása