Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Bangó Margit az Aktívban beszélt az őt ért sérelemről

2008.12.16. 12:17 welltina

 

Bangó Margit, a cigánydalok királynõje osztotta a társaságot. De fõleg Bódy Szilvit és Rubint Rékát, akik mint megszeppent kislányok ültek Kozsó mongol pusztai romantikával ékesített asztalánál. Pedig elõzõ este még nagyon bátrak voltak, és folyamatos kritikával illették Bangó Margit japán estjét. Persze módszeresen csak a háta mögött.

 

Forrás: tv2.hu

 

2 komment

Címkék: tv2 videó hal a tortán bangó margit

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr31825971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hold 2008.12.16. 19:26:35

Teljesen igazat adok Önnek, hogy megvédi önmagát és a családját!
Erre nincs magyarázat!

ILDIKO72 2008.12.17. 15:22:27

Sziasztok!!
Amit anyányka már letett az asztalra apácska még fokozza több helyen is!! Aktiv: aki látta tudja miről beszélek szerintem már mindenki érti a felháborodás lényegét! Norbika itt nem arról van szó, hogy a főzést kellett pontozni és nem a Kossuth díjat!!A finnyás, undorító köpködésről, a "gésa - cigány, cigány - gésa hasonlatokról, vagy a Jászságban ez is megengedett sőőőőőőőőt jóértelemben használják?? Ha már édesanyád kér bocsánatot, akkor Ő is rosszul látott, hallott, mindent??? A fitneszbabád talán ingyen vállalta a műsort? Már ezt is felrótta a Művésznőnek!! Sőt még ő mondja, hogy bírni kell a kritikát!!! Látjuk Te mennyire bírod!!!Te is tudod, hogy ezt is elbukta az asszonykád!! Miért van az, hogy Ti pereltek, millókra ha megbántják anyácskát?? Nem ez a megoldás mert ettől a pénzetek lesz csak több de réka esze ettől még nem!!!Érdekes most a TE kódrendszeredbe belefér a sonka?? A pálinka nem is kevés!!Most akkor Te miért nem állsz ki az elveidért??Szép példamutatás!!! Ja és ezt már máskor is elsirtad, hogy dagadt, pattanásos, csöcsös, kiskukis,és gombás gyerek voltál..1 kisfiúként ha valaki dagadt nem bizti hogy későbbiekben is az, ha te az maradtál az evés mint olyan fontosabb volt mint az, hogy csúfolnak. 2 a pattanásoknak semmi köze a kövérséghez, tinikorban ez nem "furcsa".3 csöcsök háááát kinek ez kinek az ugye?? 4 A kiskuki : nem a méret a lényeg a tudás, réka bizti elégedett!! 5. Ki kell ábrándítsalak mi lenne ha minden teltebb, kövérebb ember gombás is lenne egyben ne viccelj már eeeez ostobaság!! Ha Te az voltál hááát én ezt nem szónokolnám mert ez gáz!!
A művésznő és a varjú közötti párhuzamodra meg...a helyedben én meg sem lepődnék ha a romák megmutatnák neked egy félreeső helyen az Ő kódtáblázatukat!!! Menthetetlenül bunkók vagytok mindketten!!! Vonuljatok vissza legalább egy kicsit a médiától amig anyácska lenyugszik esztek egy kis tepertőt, sonkát, szalonnát..hátha megindul a rendes agyműködés és ezzel a szív is jobban működik majd...mert a szeretetet ha bennetek nincs, a karácsonyfa alatt sem fogjátok megtalálni!!!
Kedves Bangó Margit KELLEMES ÜNNEPEKET KÍVÁNOK ÖNNEK ÉS CSALÁDJÁNAK!!!!

süti beállítások módosítása