Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Első elődöntő - Ganxsta Zolee a vendéglátó

2008.12.09. 17:12 welltina

 

Nem aratott túl nagy sikert Ganxsta Zolee főztje Bódi Sylvi, Rubint Réka, Kozsó és Bangó Margit előtt. A viking menü nagy részét Zolee kutyái fogyasztották el.
A hangulatra viszont nem lehetett panasz az első estén, olyannyira, hogy még Zolee és Kozsó is egész kellemesen eltársalogtak, Bangó Margit pedig nagy lelkesedéssel focizott a házigazdával számítógépes játékán.

Megérkezett a gömb, ami föld - Ganxsta Zolee pedig csak úgy rábökött egy helyre. Hát ezért aztán nekilátott halat szerezni.

 

 

Minden szép és jó volt, Ganxsta harcos vikingként állt helyt a konyhában. Arra azonban nem számított, hogy Sylvi csak zöldséget eszik. Hiába volt hát az igyekezet...

 

 

Nem csoda, hiszen a játékokhoz, fõleg ha az foci Ganxsta Zolee igazán ért. De azért nagyon lelkes volt Bangó Margit is. Kozsoról meg kiderül: rózsaszín lett a lelke Afrikában.

 

 

Forrás: tv2.hu

 

2 komment

Címkék: videó ganxsta hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr1813377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hold 2008.12.19. 13:06:21

Te vagy a KIRÁLY!
Megtudtuk, hogy milyen jó ember vagy!!!!
A "libák" a nyomodba se léphetnek!
süti beállítások módosítása