Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Nagy Ferónak elege lett vacsoratársaiból

2008.12.04. 18:32 welltina

A zenész el sem köszönt a többiektől
Elég a lejáratásból! - Nagy Feró faképnél hagyta társait

Nem köszönt el senkitől, csak Gesztesi Károlytól kért bocsánatot - Nagy Ferónak elege lett az asztaltársaságból, akikkel egy héten át kellett együtt vacsoráznia.
A Beatrice frontembere úgy érzi, igazságtalanul lenézték, lejáratták a Hal a tortán produkcióban és nem a valóságnak megfelelő sorrendben vágta össze a TV2 a képkockákat. Demcsák Zsuzsa egy vita hevében a fejéhez vágta, hogy kétéves fia is okosabb nála, Zsidró Tamás senkiházi hülyének nevezte - panaszolta Nagy Feró a Napi Ásznak.

A lapnak a rocker elmondta: link karakterként próbálták beállítani, például állandóan betörőnek vagy egyéb lecsúszott alakoknak kellett beöltöznie. Azt is el akarták róla terjeszteni, hogy berúgott a vacsorákon, pedig ez nem igaz.

Egyedül Gesztesi Károlynál érezte jól magát, bár ott is megalázták. Senkitől sem köszönt el a forgatások után, de Gesztesitől bocsánatot kért, vele máskor is szívesen összeülne - árulta el a Napi Ásznak Feró.

Zsidró Tamás mesterfodrász a lapnak elmondta, nagyon meglepődött a zenész viselkedésén. Nem ilyennek ismerte meg, amikor együtt dolgoztak a Sztárok a jégen produkcióban. Lehetségesnek tartja, hogy most is csak játszott - adta hírül a Napi Ász.

Magyar Rita, a TV2 szóvivője a lapnak elmondta, a Hal a tortán egy reality műsor, ők nem tudják és nem is akarják manipulálni az eseményeket. A műsor tematikáját a szereplők bevonásával alakítják, ettől viszont az ott zajló események a valóságot tükrözik.

Szintén természetes, hogy a produkció promójában olyan képsorok vannak, melyek nem kapcsolódnak szorosan egymáshoz. De ennek az a lényege, hogy előrevetítse a műsor tartalmát - mondta a Napi Ásznak a csatorna szóvivője.


Forrás: bulvar.ma.hu

2 komment

Címkék: tv2 nagy feró

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr59804393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bélai lajos 2008.12.05. 22:20:09

Szia Feró!

Először is boldog névnapot! Mukuláskor fasza voltál! Te vagy a való! Bassz a kritikára! meg kell mondani ennek a sok nyugati gecinek, hogy mi vagyunk a fasz, amiből őket kiverték! Feró, Kevés ilyen magyar van, mint Te! Élj soká!

Lala

moni.17 2008.12.13. 11:45:37

Mekkora egy bunkó ez a Nagy Feró. Én a saját lakásomból úgy elzavartam volna hogy csak na. Hogy jön ahhoz hogy más házába patáliát csapjon. Remélem a viselkedése miatt jól megbüntetik. Nagyon rá férne!
süti beállítások módosítása