Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Társadalmasított Hal a tortán Andor konyhájában

2008.11.27. 18:48 welltina

 

Schmuck Andor hedonista tematikájú vacsoráján még a szomszédok is fakanalat ragadtak, és sorra csöngettek be a fogásokkal - A vendégeket pedig olyan neves művészek szórakoztatták, mint Harangozó Teri, Aradszky László és Danny Blue.

A heti társaság egyik nagy kedvence, a mindig gáláns és lovagias Schmuck Andor csütörtökön főz vacsorát Csongrádi Katának, Keleti Györgyinek, Gáspár Lacinak és Bebének.

A hedonista, életörömökre építő menühöz szükséges alapanyagokat természetesen Sági Szilárd, a műsor gasztrokibice vásárolta meg, ahogyan a héten minden egyes nap.

"Mivel a konyhai tudományom nagyjából a tojásrántottáig terjed, az alapanyagokkal nem nagyon tudtam mit kezdeni. Ezért elhatároztam, hogy társadalmasítom a Hal a tortán-t. Ugyanis egy lakótelepi házban lakom, ahol általában a szomszédok idegenként élnek egymás mellett. Hogy ezen változtassak, minden postaládába bedobtam egy üzenetet, hogy Hal a tortán forgatás lesz nálam, jöjjenek bátran, sőt, akár főzhetnek is. Többen olyannyira belelkesültek, hogy még a forgatás végeztével, éjjel fél12-kor is érkezett rántott csirkecomb."

Andorról a többiek folyton hangoztatják, mennyire értékelik a humorát, melyet ezen az estén is megcsillogtat. Főzés közben elmondja, mennyire viccesnek találja, amikor a főzőműsorokban beteszik a nyers ételt a sütőbe, majd 5 perc múlva sülten, teljesen más külsővel veszik elő onnan.

Ezt kifigurázva Andor beteszi a malacot a sütőbe, majd hamarosan sült pulykaként varázsolja elő onnan. A Varázslatos gálaest címszóra hallgató estére a vendégek szmokingban és estélyiben érkeztek, bár Laci csak a helyszínen öltözött át, mert előtte már nem volt rá ideje.

A meghívott meglepetés vendégek névsora is meglehetősen impozáns: Harangozó Teri és Aradszky László énekeltek a vacsoravendégeknek, Danny Blue pedig bűvészmutatványaival kápráztatta el őket.

Igaz, utóbbi összetört néhány poharat, mire begyakorolta mutatványát Andor konyhájában.


Forrás: bulvar.ma.hu
 

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 hal a tortán schmuck andor

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr53791432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása