Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Metzker Viki a vendéglátó

2008.11.15. 17:04 welltina

 

A hét utolsó szakácsaként Metzker Viki kötötte maga elé a Hal a tortán kötényét. A Hugh Hefner kaliforniai villáját nemrég megjárt csinos nyuszilány látványos meglepetésekkel készült vendégeinek.

A vacsorára hajóval érkezett a szőke társaság, később pedig Viki menedzsere szórakoztatta zenével a lányokat a dj pult mögött, amit később ők is kipróbálhattak.

 

Vajon mi az, ami jobban illik a pörkölthöz? A szarvacska vagy a spagetti? Metzker Vikinek és barátnőjének alapos fejtörést okozott a kérdés, ami egy pillanatra még a vásárlás lendületét is megakasztotta.

 

 

Metzker Viki látványos vacsorával várja vendégeit, akik hajón érkeznek a nyuszilány otthonába. Vajon a társaság önfeledt szórakozását mennyire dobja fel, amikor a háziasszony a fakanalat mikrofonra cseréli és nótázásba kezd?

 

 

A szőkeségek versenyében az énekesnő vitte el a pálmát, 19 ponttal.

 

 

Forrás: tv2.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: videó metzker viki hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr74770559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása