Gesztesi Károly stílusosan fogott neki a vacsora előkészületeinek, a számára bevált recept szerint a következőképp járt el: a nagy darab húst 97 fokon, gőz fölött, 20 percig párolta…
Hogyan készül Gesztesi kacsa költeménye?
2008.03.04. 13:39 welltina
Szólj hozzá!
Címkék: videó gesztesi károly hal a tortán
A bejegyzés trackback címe:
https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr30364982
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek