Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Rába Timea a vendéglátó

2008.09.19. 17:25 welltina

Rába Tímea nemcsak étellel és itallal kedveskedett a vendégeinek, hanem külön névre, és személyre szóló üzenetekkel is, amelyeket palackban helyezett el mindenki tányérján.

A vacsorához Rába Timi, mint egy szicíliai mamma, a családot hívja segítségül. Kislányával vásárol, a férjével főz, és a déli hangulatra játszik rá az is, hogy a vacsorának majdnek vendetta lesz a vége. Györgyi beszólását Hajdú Péter nem hagyja annyiban...

 

 

Timi remek háziasszony, a főztje is ízlik mindenkinek, de a feszültség érezhető, hiszen Györgyi keményen beszól. Enni nem eszik, de a mojito vészesen fogy. A többi már csak hal a tortán...

 

 

"A mai este majdnem tökéletes volt. Voltak különböző közjátékok, a bekiabálásokkal, Albert Györgyi beszólásaival..." (Hajdú Péter) "Timi vacsoráját négy pontra értékelem, de ez nem a Timi bűne. Lehetett volna ötös is, csak Peti egy kicsit belekavart a levesbe..." (Albert Györgyi)

 

 

Forrás: tv2.hu

Szólj hozzá!

Címkék: videó hal a tortán rába tímea

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr42671586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása