Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Rákóczi Feri a vendéglátó

2008.06.29. 08:52 welltina

Rákóczi Feri motorozással kezdte a főzést, de gumifüstölés helyett, virslisütéssel végzi. Danny Blue egész heti kritikusa sajnos kénytelen beismerni: ezzel bizony nem villantott nagyobbat, mint a mentalista.

 

Előkészületek - Bevásárlás

“A jó konyha úgy néz ki, hogy már az alapanyagnál a minőségre törekszel; nagyon fontos az, hogy minden friss legyen, minden jó legyen” – mondja Feri, ám ekkor még nem sejti, hogy éppen egy frissítő zápor húzza keresztül minden számítását…

 

 

Főzés - Vacsora

Feri motorozással kezdte a főzést, de gumifüstölés helyett, virslisütéssel végzi. Danny Blue egész heti kritikusa sajnos kénytelen beismerni: ezzel bizony nem villantott nagyobbat, mint a mentalista. Azért pontokban elveri Feri Danny-t, mint sörcsapot az eső.

 

 

 Vacsora - Pontozás

“A desszertnél óriás beborulás volt, az volt az a néhány perc, amikor bármit csinálhattál volna: tök mindegy, hogy mi történik, mindenki mindenen röhög…” (Rákóczi Feri)

 

Forrás: tv2.hu

 

 

1 komment

Címkék: videó hal a tortán rákóczi feri

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr96544191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Claire · http://www.google.hu 2008.07.01. 20:04:37

Rákóczi meg a zsidó egy nagy paraszt.
hatökrök.
Több rajongojjuk lenne ha nem kötözköttek volna a másikka' XD kapják be
süti beállítások módosítása