Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Tilla receptjei

2008.03.12. 07:48 welltina

Tilla igazi sósvízi különlegességekkel vendégelte meg a konkurenciát

 

 

Receptjei:


Előétel: Tengergyümölcsei spagetti

Hozzávalók: spagetti, tengergyümölcsei (koktélrák, polip, tintahal), fokhagyma, olívaolaj, brandy, fehérbor, citrom, koriander, só, bors, paradicsompüré vagy szósz, parmezán

Recept: Olívaolajat  felhevítjük, belenyomjuk a fokhagymát, ehhez pici brandyt és bort adunk, korianderrel, sóval, borssal fűszerezzük, citromlevet facsarunk hozzá és paradicsompürével főzzük. A tengergyümölcseit kiengedjük és hozzáadjuk a mártáshoz, majd kifőzött spagetti tésztával összekeverjük és reszelt parmezánnal tálaljuk.

 

 

Főétel: Zöldfűszeres lazac rizzsel

Hozzávalók:lazac, rizs, bors, újhagyma, ánizs, citrom, petrezselyem, vaj
Recept: Kivajazott tálba tesszük a lazacot, zöldfűszerrel, borssal ízesítjük. Citromlevet facsarunk rá, petrezselyemmel, újhagymával, ánizzsal megpakoljuk és sütőben 180 fokon sütjük (40 dkg-ra 10 percet számolunk). Rizst főzünk és azzal tálaljuk.

Desszert: Mákos guba  

Hozzávalók: tej, kifli, mák, porcukor

Recept: A tejet felforraljuk, a szikkadt kifli karikákra öntjük. A mákot porcukorral, reszelt citromhéjjal és porcukorral összekeverjük és a kiflihez adjuk.

Szólj hozzá!

Címkék: receptek tilla mákos guba zöldfűszeres lazac rizzsel tengergyümölcsi spagetti

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr96376613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása