Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Szalontai Szilvi a vendéglátó

2008.11.20. 17:17 welltina

 

Szilvi vacsorájába cseppnyi karácsonyi hangulat is vegyült Laisz Andrásnak köszönhetően. Szilvi ugyanis, látva, hogy az előző estéken a vendéglátók milyen sok ajándékot kaptak, megjegyzi: reméli, hogy majd az ő napján is karácsony lesz. Laisz András pedig ezt olyannyira komolyan vette, hogy egy apró feldíszített karácsonyfát vitt neki ajándékba.
Az este fergeteges cirkuszi hangulatban telt: Szilvi barátnője, egy artista lány adott műsort, majd az este vendégei is beöltöztek. Laisz András még énekelt is, és természetesen az elmaradhatatlan koktélok ezúttal is színesítették az estét.

A gyönyörű modell az ételvásár után kellékvásárba ment. Ekkor még nem sejtették vendégei, mit is jelent Szilvinél, hogy cirkusz lesz.

 

 

Szilvi első körben megajándékozta valami csodaszerrel Rudit, hogy minden betegségétől megszabaduljon, majd csípős ételével a többiek szervezetéből is kiűzött mindenféle bacit...

 

 

Szalontai Szilvi érdekes, vagy inkább vicces parókába bújtatta vendégeit. Volt nagy fejrázás...

 

 

Forrás: tv2.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: videó hal a tortán szalontai szilvi

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr54779775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása