Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

dr. Torgyán "Jóska papa" menüje

2008.09.19. 17:16 welltina

 

A politikus számára különös kihívás volt a szereplés, hiszen nem tud és nem is szokott főzni, mégis bátran vállalta a feladatot, hiszen ő volt szerdán a vendéglátó. „A feleségem szerint merészség volt részemről, hogy elfogadtam a felkérést, szerintem ez nem részemről volt merészség, hanem azok részéről, akik megkóstolják a főztömet”-, nevetett Dr. Torgyán József, aki helyett végül a felesége főzött, míg a politikus a saját konyhakertjéből hordta be a vacsorához a hozzávalókat. „A feleségemet neveztem ki kuktának, én pedig a vendégek fogadásáról, szórakoztatásáról gondoskodtam.”

 

 

 

A menü:

Fogadás: szatmári szilva vagy szatmári jonatán alma pálinka

 

Előétel: mangalica összeállítású paraszttál

 

 

 

 

 

 

Főétel:Tejszínes gombás makaróni

 

 

Mustáros sajtos fóliás sült hús vajas törtburgonyával vegyes kompóttal

 

 

 

 

 

 

Desszert: Kókusz kocka

 

 

 

Forrás: tv2.hu

Szólj hozzá!

Címkék: receptek torgyán józsef paraszttál kókuszkocka tejszines gombás makaróni mustáros sajtos fóliás hús törtburgonya

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr23670124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása