Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Azurák Csaba a vendéglátó

2008.06.11. 12:47 welltina


Azurák Csaba félt a forgatások előtt, el sem tudta képzelni, hogy öt ennyire különböző ember miről is beszélgethetne egymással. A műsorvezető emellett szakácsként sem gyakorlott, előző nap készítette el először, próbaképpen a vendégeknek felszolgált menüt.


Előkészület
Azurák Csaba elindult, hogy felkutassa a legjobb borokat…




Főzés
Azurák Csaba jólfésülten és szemüvegesen olyan volt a konyhában mint Harry Potter, mint egy konyhai tanonc, hiszen elsőként ragadott varázspálcát, vagyis fakanalat a kezébe a műsorvezető.




Továbbképzés borból
Minden képzeletét felülmúlta a vendégeknek az a fogadtatás, amelyben Azurák Csaba részesítette őket: borlovagok, versek és persze isteni nedűk.




Vacsora - Pontozás
A borospincében jól egymásra talált Áron és Réka, de azért ne feledkezzünk meg a finom ételekről sem, amelyek Azurák Csabának 19 pontot hoztak.




1 komment

Címkék: videó azurák csaba hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr84514559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

köte erika 2008.06.11. 16:27:19

Nagyon jó volt Azurák Csabi vacsoráját megnézni.De ezt az elállófülű macát , mér kell bele tenni??? csodálkozik ha beszólnak neki ,ha igy öltözik fel a rubintos anyácska?? két gyermekes anyuka ne nézzen így ki.!!!! Demcsák zsuzsi , mért tud viselkedni????HMmm.Rubint Réka tanulhatna tőle....ERA
süti beállítások módosítása