Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Komár László receptjei

2008.05.29. 16:34 welltina

Igazi meglepetés volt Komár Laci részéről, hogy nem hétköznapi húsból készült ételt tálalt fel vendégeinek. Eleinte titkolta, de végülis elárulta: strucchússal készült.

 

Íme a receptek:

Előétel: Zöldségek szósszal
Hozzávalók: Sárgarépa, karalábé, chips, kesu dió, szósz
Recept:
A zöldégeket megtisztítjuk, felszeleteljük és gusztusosan elrendezve tálaljuk.

 

 

Főétel: Áfonyás strucc
Hozzávalók: Strucchús, vöröshagyma, zsír, kakukkfű, fehérbors, tárkony, áfonyalekvár, struccmáj
Recept:
A felkockázott vöröshagymát megüvegesítjük és az apróra vágott stucchúst megpirítjuk rajta. Majd felöntjük vízzel,befűszerezzük és hagyjuk puhulni. Hozzáadjuk az áfonyalekvárt ésa legvégén a struccmájat.

Desszert: Almás pite
Hozzávalók: Alma, liszt, sütőpor, vaníliás cukor, margarin, fahéj, zsemlemorzsa
Recept:
A tészta hozzávalóit összedolgozzuk,összegyúrjuk ketté vesszük, majd kinyújtjuk mindkét felét. Kivajazott kilisztezett tepsibe fektetjük és megszórjuk zsemlemorzsával. Arra a reszelt almát,megszórjuk fahéjjal,újra zsemlemorzsa és ráfektetjük a tészta másik felét. Előmelegített sütőben sütjük. 

Forrás: tv2.hu

Szólj hozzá!

Címkék: receptek komár lászló zöldségek szósszal áfonyás strucc almás pite

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr33493241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása