Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Nóci receptjei

2008.05.21. 16:40 welltina

Nóci vacsoráján érvénybe lépett a vörös kód. Kis túlzással ugyan, de elmondható, hogy nemcsak a vendégek és a házigazda öltözéke, de az általa készített ételekben is e szín dominált.

 

Íme a receptek:

Leves: Brokkoli krém leves
Hozzávalók: Brokkoli, szárított zöldségkeverék, leveskocka, szerecsendió, só, tejszín
Recept:
A brokkolit megtisztítjuk, megpároljuk, a zöldségkeverékkel és a szerecsendióval befűszerezzük, és összeturmixoljuk. A végén tejszínnel összerottyantjuk.

 

 

Előétel: Paradicsomos padlizsán
Hozzávalók: Padlizsán, paradicsomkonzerv, parmezán, fokhagyma, petrezselyem, paradicsomlé, mozarella, fokhagyma, bazsalikom, oregano
Recept:
Felkarikázzuk a padlizsánt, besózzuk és egy tálban félre tesszük, amíg levet ereszt.
Ezután leitatjuk róla a nedvességet és serpenyőben megpirítjuk. Paradicsomszószt készítünk. Ezután egy üvegtálban alulra a padlizsánt, rá paradicsomkarikát, rá a mozarellát, leöntjük a paradicsomszósszal és megsütjük.

Főétel: Bacon szalonnába tekert csirkemell
Hozzávalók: Csirkemell, bacon szalonna, só,bors
Recept:
A csirkemellet betekerjük a szalonnába, befűszerezzük és tepsiben megsütjük.

Desszert: Grillázsos Mascarpone
Hozzávalók: Mandula, barnacukor, tejszín, mascarpone, babapiskóta, sárgabarack konzerv
Recept:
A barnacukrot megolvasztjuk, beleszórjuk a mandulát és karamellizáljuk. Alufóliával letakart tepsibe simítjuk és hagyjuk kihűlni. Közben a tejszínt felverjük, beleforgatjuk a mascarponet. Üvegtál alját vékonyan kikenjük krémmel, ráfektetjük a babapiskótát amit vízben egy pillanatra megáztatunk. Rászórjuk az összetört grillázst és kockára vágott sárgabarack konzervet. Ezután újra krémet kenünk rá, újra babapiskóta, újabb grillázs és sárgabarack. Alaposan kihűtjük.

Forrás: tv2.hu

Szólj hozzá!

Címkék: receptek mascarpone nóci hal a tortán brokkoli krémleves paradicsomos padlizsán bacon szalonnába tekert csirkemell grillázsos

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr52480358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása