Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Kapócs Zsóka receptjei

2008.05.14. 19:33 welltina

 

Kapócs Zsóka saját bevallása szerint nem főzött még soha négy embernek. Most is kis segítséget vett igénybe, de vacsorája ettől függetlenül nagyon jól sikerült!

 
Íme a receptek:

Előétel: Bélszín carpaccio ruccolával és gombával
Hozzávalók: Bélszín, többféle bors, só, olíva olaj, mustár, ruccola, gomba
Recept:
A bélszínt bekenjük mustárral és beborsozzuk. Ebben a pácban állni hagyjuk pár napot, majd az olíva olajat összekeverjük a többféle egész borssal és ezzel a masszával fűszerkérget készítünk a bélszín köré. Alufóliába tekerjük, és ismét hagyjuk állni pár napot, majd hűtve vékonyan szeletelve tálaljuk, a salátával.

 

 

Főétel: Bélszíncsíkok Stroganoff módra
Hozzávalók: bélszín, vöröshagyma, tejszín, fehérbors, mustár, Worchester-mártás, gomba, savanyú uborka, zsíros szalonna
Recept:
A bélszínt  bekenjük mustárral, fehérborssal megszórjuk és három napra hűtőbe tesszük. A felkockázott szalonnát megpirítjuk, a zsírjába megüvegesítjük a vöröshagymát, beletesszük a felcsíkozott bélszínt, gombát, uborkát és a fűszereket. Ha a hús megpuhult, beleöntjük a tejszínt és összeforraljuk.

Desszert: Panna Cotta
Hozzávalók: Tejszín, cukor, zselafix, eper
Recept:
A tejszínt felforraljuk, beletesszük a cukrot, a zselafixet,majd egy műanyag pohár aljára félbevágott epreket helyezünk, ráöntjük a krémet és kihűtjük. Ha kifagyott, a műanyag poharat levágjuk róla.

 

 

Forrás: tv2.hu

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: kapócs zsóka receptek panna cotta hal a tortán bélszín carpaccio ruccolával és gombával bélszíncsíkok stroganoff módra

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr15468160

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: http://www.sigariavana.it/ 2019.01.12. 06:27:26

answers to final exam for is-700 b - Cephalexin and rimadyl for dogs

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása