Nicol a vacsora több hozzávalóját Gianninál vásárolta meg, aki tanácsaival is ellátta őt.....
Íme a rceptjei:
Előétel: marinált vörös tonhal ruccola ágyon
Hozzávalók: tengeri só, bors, vörös tonhal, ruccola saláta, balzsamecet
Recept: a tonhalat megmossuk, borsba forgatjuk, tengeri sóba borítjuk és állni hagyjuk. A ruccolát balzsamecettel locsoljuk, a tonhalat vékony szeletekre vágjuk és a salátára fektetve tálaljuk.
Főétel: Tiroli gombóckák
Hozzávalók: kakukkfű, bazsalikom, olaj, bacon szalonna, sonka, szárított paradicsom, hagyma, só, bors, tojás, tej, csirkemell, krémsajt, tejszín
Recept: A szalonnát és sonkát feldaraboljuk és átsütjük. A hagymát is megsütjük, a kakukkfüvet és a bazsalikomot olajban megfuttatjuk. Zsemlét felkockázzuk, megpirítjuk, hozzáadjuk a szalonnát, sonkát, hagymát, kakukkfüvet, bazsalikomot és tojással meg tejjel összedolgozzuk. Gombócokat formálunk belőle és vízben főzzük, amikor a felszínre emelkedik akkor kivesszük. A mártáshoz csirkemellet felkockázva megsütjük, krémsajtot és tejszínt adunk hozzá. A zsemlegombócokat a mártással leöntve tálaljuk.
Desszert: csoki szökőkút eperrel
forrás: tv2.hu
Utolsó kommentek