Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Nicole receptjei

2008.04.19. 15:15 welltina

Nicol a vacsora több hozzávalóját Gianninál vásárolta meg, aki tanácsaival is ellátta őt.....

 

 

 

Íme a rceptjei:

Előétel: marinált vörös tonhal ruccola ágyon

Hozzávalók: tengeri só, bors, vörös tonhal, ruccola saláta, balzsamecet

Recept: a tonhalat megmossuk, borsba forgatjuk, tengeri sóba borítjuk és állni hagyjuk. A ruccolát balzsamecettel locsoljuk, a tonhalat vékony szeletekre vágjuk és a salátára fektetve tálaljuk.

 

Főétel: Tiroli gombóckák

Hozzávalók: kakukkfű, bazsalikom, olaj, bacon szalonna, sonka, szárított paradicsom, hagyma, só, bors, tojás, tej, csirkemell, krémsajt, tejszín

Recept: A szalonnát és sonkát feldaraboljuk és átsütjük. A hagymát is megsütjük, a kakukkfüvet és a bazsalikomot olajban megfuttatjuk. Zsemlét felkockázzuk, megpirítjuk, hozzáadjuk a szalonnát, sonkát, hagymát, kakukkfüvet, bazsalikomot  és tojással meg tejjel összedolgozzuk. Gombócokat formálunk belőle és vízben főzzük, amikor a felszínre emelkedik akkor kivesszük. A mártáshoz csirkemellet  felkockázva megsütjük, krémsajtot és tejszínt adunk hozzá. A zsemlegombócokat a mártással leöntve tálaljuk.

 

 

Desszert: csoki szökőkút eperrel

forrás: tv2.hu

Szólj hozzá!

Címkék: receptek nicole hal a tortán nikol tiroli gombóckák marinált vörös tonhal ruccola ágyon csoki szökőkút eperrel

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr45432777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása