Marjai Judit a vacsorát kizárólag bioételekből készítette.
Íme a receptjei:
Előétel: kardhal carpaccio
Hozzávalók: kardhal, olívaolaj, lime, rozmaring, bors, ruccola
Recept: a kardhalat feldaraboljuk, olívaolajjal és a lime kifacsart levével meglocsoljuk, borsozzuk, rozmaringozzuk, ruccolát teszünk rá és pirítóssal tálaljuk
Főétel: szürkemarhapörkölt
Hozzávalók: olaj, hagyma, fokhagyma, bors, szürkemarha lábszár, fokhagyma, paradicsom, paprika
Recept: olajon a hagymát üvegesre pároljuk, borsozzuk és hozzáadjuk a feldarabolt marhahúst. Fokhagymát nyomunk bele, paradicsomot és paprikát adunk hozzá, sűrített paradicsommal és vörösborral puhára főzzük. Galuskával és savanyúsággal tálaljuk.
Desszert: flambírozott sárgadinnye
Hozzávalók: fehérrum, sárgadinnye
Recept: a sárgadinnyét felkockázzuk, rumba tesszük és flambírozzuk
Forrás: tv2.hu
Utolsó kommentek