Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Fekete Laci főzött

2008.03.17. 13:33 welltina


Akasztják a hóhért......

Fekete Laci bevásárol

Lacinál a főétel a lényeg, és ez meg is látszik a bevásárlólistáján: a hentes kifosztása, plusz pár darab paradicsom a zöldségestől.




és főz......

Fekete Laci a Hal a tortán nagy kritikusa, sosem rejtette véka alá nemtetszését. Természetes lenne, ha most mindezt visszakapná. A világ legerősebb emberét azonban nem lehet kizökkenteni nyugalmából: nem izgatja magát a vendégek miatt, hiszen ugyanúgy főz, mint saját magának, csak kicsivel többet.




amikor a házigazda hidegen szereti a meleg ételt.....

Fekete Laci nagy reményeket fűzött főztjéhez, volt azonban olyan fogás, amihez senki sem nyúlt. Talán nagyobb sikert aratott volna, ha a főételt nem hidegen tálalja…




és a vacsora:

Fekete Laci jóval visszafogottabb volt házigazdaként, de azért a desszertet most is nagykanállal mérte. A videóból kiderül az is, ki lett a hét győztes szakácsa.




1 komment

Címkék: videó hal a tortán fekete laci

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr51384444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagy Gabriella 2008.11.29. 14:11:00

nagyon jo lehetett a kajad Laci...!!
süti beállítások módosítása