Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Második elődöntő - Dukai Regina a vendéglátó

2008.12.17. 13:46 welltina

 

Dukai Regina sárga vacsorát főzött
Az énekesnőnek sárga színű ételeket kellett tálalnia, így legfontosabb hozzávalóknak a kukoricát, ananászt, és a sárga színű sajtot használta.
Az este kimenetelével végül Regina elégedettebb volt, mint gondolta. „Tényleg fantasztikus társaság gyűlt össze. Általában nem szeretem az úgymond kötelező összejöveteleket, ahol nem azokkal az emberekkel lehetek együtt, akik igazán közel állnak hozzám. De ezúttal igazán kellemes meglepetés ért. Mindannyian már reggeltől kezdve azt vártuk, hogy este találkozhassunk. Szomorú is vagyok, hogy csak 5 estét tölthettem el ezzel a kis társasággal.”

 

A sárga színt dobta Dukai Reginának a gép. A modellnek mázlija volt, hiszen még sárga koktél cseresznyét is talált.

 

 

Reginának nem okozott gondot a menüsor elkészítése, de azért biztosra ment: házi pálinkával égette ki a vendégek ízlelõbimbóit, akik ezt cseppet sem bánták.

 

 

Dukai Regina tudja mi kell a vendégeknek! A tökéletesre sikerült vacsora után, megcsillogtatta énektudását is. Nem tudni, melyik aratott nagyobb sikert: Beyonce-hoz hasonlított hangja, vagy a fõztje.

 

 

Forrás: tv2.hu

 

1 komment

Címkék: videó dukai regina hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr61827962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hold 2008.12.18. 13:24:08

Nagyon tetszett a duett Szandival, olyan arik voltatok! Egy lemezt is kiadhatnátok együtt!!!!
Jól tudtátok Norbit kezelni, tök jó fej ő is, ha réka nincs a közelében!
süti beállítások módosítása