Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Első elődöntő - Kozso a vendéglátó

2008.12.13. 16:44 welltina

Keserédes mongol est Kozsoval
Az elmúlt napok feszültségei rányomták a bélyegét Kozso vacsorájára, Bangó Margit épp csak annyi időt töltött ott, míg kiosztotta a társaságot

Kozso annak ellenére is megemlékezett Margitról, hogy nem volt jelen az énekesnő. Utánanézett ugyanis, hogy a mongolok desszertet csak annak adnak, akit szeretnek.

"Bár Margit otthagyott minket, én szerettem volna jelezni, hogy szeretem őt, így a kamerán keresztül neki is küldtem a különleges desszertből. Egy igazi baráti, szeretetteljes estét akartam, de sajnos nem úgy sült el, ahogy számítottam rá" – mesélte könnybe lábadt szemmel a mágus, aki valóban igazi mongol hangulatot teremtett vendégeinek.  

 

Az ismert földi életformák legnagyobb szeretetkoncentrációjának tulajdonosa, Kozsó is a tûzhely mellé állt. Az õ estéjén azonban olyan váratlan fordulat történt, amire még a Hal a tortán készítõi sem számítottak: Bangó Margit ahelyett, hogy helyet foglalt volna az asztalnál, alaposan kiosztotta a társaságot.

 

 

Kozsó kunkori fûzõs cipõben fogadta a vendégeket. Talpig mongol ruházatban fogadta vendégeit az est házigazdája, Ganxsta Zolee aprócska megjegyzését, miszerint az íja fordítva van felhúrozva, elengedte füle mellett és inkább arról érdeklõdött, Bangó Margit miért nem tartott a csapattal? Akkor még senki nem sejtette, hogy nem is olyan messze már ketyeg a Bangó-bomba

 

 

Bangó Margit kifakadt, Réka kiborult. Bangó Margit alaposan beolvasott Rubint Rékának, Bódy Szilvinek és Kozsónak. Ha kíváncsi arra, mi okozta felháborodását, mit lépett erre a két szépség és milyen értékelést kapott Kozsó a vacsorájára

 

 

Forrás: tv2.hu

 

3 komment

Címkék: videó hal a tortán kozso

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr83820812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RedTea 2008.12.14. 21:35:49

Szánalom a két nőszemély!!!Kozso, remélem a mongolok is ketchappal és mustárral és édesítővel ...és hasonló dolgokkal főznek, mert hát minden sarkon közért van!Te jó ég! A kétszínűség...és álnokság..... Réka formába lendült, pöszike meg mosolyogva adta a lovat Rékuci szárnyaláshoz! Tv2 légyszíves, kérlek máskor ne könnyűpáncélos IQ harcosokat főzess!

hold 2008.12.16. 19:23:03

Tényleg szánalmasak voltak, egymásra akartak licitálni, hogy ki tud jobban kényeskedni, kritizálni!Akkor még nem is sejtették, hogy saját maguk alatt vágják a fát! Na most aztán közutálatnak
örvendenek, ezt nem lehet kimagyarázni, még ha akarják se!
Ezt a két nőt nem hívja meg senki vacsorára egy darabig, abban is biztos vagyok!
Két üresfejű nőszemély, a Réka jó dolgába már nem tudja mit csináljon, időnként olyan képek jelennek meg róla, olyan öltözékben, hogy egy 2 gyerekes anyukához az már nem való! Miért kell akkora dekoltázs?Na meg az a könyvbemutató! Szegény családja és itt nem a Norbira gondolok, hanem a szülőkre! Eléggé elszúrták azt a plasztikát, nem kéne felhívni rá a figyelmünket!
A Pösze Szilvi, ő még szóra sem érdemes! Egy kimustrál elit.....!Ez ő, semmi mást nem tudok róla mondani, mert semmi mást nem is tett tudomásom szerint!

honanya 2008.12.18. 14:15:06

Remélem ezt a hozzászólást a Bangó Margit is elolvassa, mert szeretném, ha tudná, hogy egy közel azonos korú édesanyának mi a véleménye.
Nos én személy szerint mélyen csalódtam benne. Egy olyan ember, aki komoly művésznek tartja magát, és a művészetét el is ismeri a Magyar Köztársaság egy Kossuth Díjjal, az ne alázza meg ezt a díjat azzal, hogy részt vesz egy ilyen műsorban. De, hamár részt vesz, akkor viselkedjen megfelelően. Egy komoly művész mutasson példát. De ne abból, hogy hogyan kell a "gyerekeket" móresre tanítani, velük ordítozni, és egy teljesen más és nem politikai műsorban rasszistának nevezni Őket. Bízza ezt a stílust a köveket dobáló, TV székházat felgyújtó, ünnepségeket, stb. megzavaró csőcselékre.
Ezek a hozzá képest gyerekek nevelésre szorulnak, ez tény, de nem egy Kossuth Díjjal rendelkező embernek kell Őket ordenáré módon, az ország nyilvánossága előtt rendreurasítani, hanem egy Kossuth Díjjal rendelkező embernek példát kell Nekik mutatni. Meg kellett volna mutatnia, hogyan kell méltósággal kezelni egy ilyen helyzetet.
A Kossuth Díj kötelez valamire!!! De nem erre!!!
Kedves Bangó Margit. Szüksége van Önnek az ilyen olcsó sikerre? Amint a TV képernyőjéről láttam, nincsenek megélhetési gondjai, sőt! Akkor miért?

Aztán a tegnap esti műsorban láttam, hogy fanyalogva bár, de elfogadta a többiek döntését, és tovább megy a főzős műsorban. Erre már nem is tudok mit mondani, csak az elcsépelt mondatot.
"Ez már csak hal a tortán!"
süti beállítások módosítása