Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Első elődöntő - Rubint Réka a vendéglátó

2008.12.11. 16:22 welltina

Arab vacsorát készített vendégeinek Rubint Réka.

Bódi Sylvi és Réka szexis ruhában hastáncoltak, miközben a fiúk puha szőnyegen teáztak is vízipipáztak.
Mint ismeretes, a hét elején Réka és Ganxsta Zolee között kisebb konfliktus alakult ki amiatt, hogy Zoli kutyás kézzel szeletelte a banánt a vacsorához, és úgy általában túlságosan közel engedte az ebeket az ételekhez. „Az egész héten végigvonult az ezzel kapcsolatos csipkelődésünk, de megmondom őszintén, néhány napon belül már jobban értettem Zolee-t. Kellemesen csalódtam benne, mert sokkal nyersebbnek hittem, valójában egy jó humorú ember. A higiéniáról alkotott elképzeléseink ugyan továbbra sem egyeznek, mert szerintem az állatoknak nem az asztalnál van a helyük. De azt teljességgel megértem, hogy ennyire szereti és családtagként kezeli a kutyáit.”

 

- Arábia, úristen! - Így kiáltott fel Réka, mikor köpörgette vacsorája stílusát. A kalória-számolgatás ez esetben sem maradhatott el! Nézd újra, küldd tovább ismerõseidnek!

 

 

Nemcsak házát varázsolta arabbá Réka, hanem vendégeit is. Sylvi ennek nagyon örült, Zolee pedig kifogott magának egy push up nadrágot.

 

 

A férfiak verekednek a nõk vetkõznek. Pipáztak, hastáncot jártak és küzdöttek a vendégek Rubint Réka vacsoráján. Bódi Sylvi jobban tekert mint Réka, ezért hát megtanította õt a csípõrázás fortélyaira.

 

 

Forrás: tv2.hu

 

11 komment

Címkék: videó rubint réka hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr25817409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aniko 2008.12.11. 21:37:12

Botrányos ahogy Rubint Réka és Bodi Szilvi viselkednek.Ocsmányul beképzeltek, mutatni meg semmit nem tudnak a melleiken kívül.Réka azt mondta,hogy Bangó Margit estélyéhez nem illett a cigányzene. Talán a Réka estélyébe odaillett Norbi az edzőtermével és a nagyképűségével.???Műsztárok.
Úgy ahogy azt Bangó Margit is mondta.Igaza van.

Dawe 2008.12.11. 22:00:29

RUBINTKA!!!
FULLADNÁL BELE AZ UPDATEDBE!!!!!A NORBIVAL EGYÜTT!!!!
TANULNÁL MEG EMBERI MÓDON VISELKEDNI CSAK AKKOR KÉNE SZEREPLÉSEKET VÁLLALNI!!!!
KIS EGÉR FEJŰ!!!TEEE!!MIRE VAGY BÜSZKE??!!!A MŰMELLEIDRE??!!!
AZ IQ-D AZ A BÉKA SEGGE ALATT.
UNDORÍTÓ AHOGY MARGITKÁNÁL VISELKEDTETEK A KIS LIBA BÓDIVAL!!!KEZET FOGHATTOK!!!!
UNDORÍTÓ ALPÁRI VOLT AMIT MŰVELTETEK!!LESZEREPELTÉL ÉS MEGMUTATTAD AZ IGAZI ARCOD!!EZ VAGY TE! EGY NAGY SENKI!!!

beybo 2008.12.11. 22:11:28

Nagyon elgondolkodhatna a két cica-baba a mai viselekédén mert undoritóak és visszataszitóak voltak.

Kedves Szilvia ! Ha ennyire vega vagy akkor mitől nő méreted ennyire... hát ennyire vagy műűű azért,de ha már ennyire szeretsz szerepelni akkor tanulj meg beszélni értelmesen.

Kedves Réka ! Szégyelheted magadat édesanya létedre most megmutattad, hogy honnan jöttél....
Kár, hogy a melled helyett nem a fogsorodat csináltatad meg.

Kozsó : egy bábu ember ...

Gansta : Őszinte ember !! JÓ fej !!

Bangó Magit! Soha a nyomába se érhetnek a mű lányok. Sajnálom, hogy ilyen embereket kellett fogadni az otthonába.

Ilona 2008.12.11. 23:05:20

Botrányosan viselkedett a két hölgyike a Margitka vacsoráján.A Szilvi az a kis pösze és honnan származik a drága, hogy ennyire megválogatja, hogy mit eszik. A Rékáról már nem is beszélve, valamikor azt nyilatkozta, hogy ő egy falusi lány aki sokat segitett a szüleinek a fóliákban, a viselkdésével most is ott a helye. A Zoli nagyon jó fej.A Kozsó olyan mint a zenéje, olyan semmit mondó.

kzs 2008.12.12. 10:18:11

Nem értem, miért kell elvállalni egy ilyen műsorban a szereplést olyan embereknek, akik gyakorlatilag semmit nem esznek meg. Réka nem eszik lisztet és cukrot, az emberek többsége pedig ezek nélkül nem igazán tud desszertet készíteni. Szilvi pedig édesítőszert nem eszik. Ki tud a kedvükre tenni? Zoli előtt le a kalappal.
Kozsónak nem ártana egy kis gerinc.

TG 2008.12.12. 12:40:11

Húúú de igazatok van!!!
Az a két műnő Margitka lábanyomába se érhet!!!
Örüljenek, hogy nem dobta ki őket az otthonából!Ebből is látszik, hogy intelligensebb náluk! Ha a két hölgyike fele annyit fel mutatni mint Margit,akkor talán érnek majd valamit.
Jó kérdés beybó!A semmit nem evő hölgyike mitől hízott ilyen méretesre az utóbbi időben??
Réka meg akkor kritizáljon másokat ha a tükörből ő néz vissza nem pedig egy agyonterrorizált műnő!!!Mosolyognia meg nem lenne muszáj!Rémisztő!

TG 2008.12.12. 12:54:31

A hölgyek azért elgondolkozhatnának azon, hogy miért csak negatív commenteket kapnak??
Kozsó meg azon, hogy már Afrikában is megmutatta, hogy ő olyan mint a nádszál amelyik arra hajlik amerről a szél fúj! Egy ennyi idős férfinak már lehetne saját kiforrott egyénisége és véleménye!

Bettus · http://Bettus 2008.12.12. 16:05:06

Gusztustalan, ahogy a Bangó Margit vacsoráján viselkedetta a két női vendég. Azt sem érdemlik meg,hogy a nevükön szólítsuk őket, meg azt sem, hogy egy Kossuth díjas művésznél vendégeskedjenek.
Legalább a kort tisztelték volna, ha már a vacsorája nem ízlett.
Szégyelhetik magukat!
Micsoda két ribizli!

moni.17 2008.12.13. 11:41:54

Én se birom őket. Itt ülök a gép előtt és azon gondolkodom mire föl játszák meg az anyukat. De valahogy nem tudok rá jönni. Talán a mű cicijükre vagy hogy jól tudják mutogatni a seggüket. Azt se tudják mi az igazi munka. Bele is halnának ha napi 8-12 órát le kellene húzzniuk kemény fizikai munkával. Pózolni meg napi 2 órát végig ugrálni bárki tudd, még én is. Szánalmasak!

RedTea 2008.12.13. 16:56:22

Teljesen egyetértek az előttem szólókkal, akik minősítik a két szilikon völgyet!!!!Kár, hogy ők ezt nem olvassák!

hold 2008.12.16. 22:26:26

Norbit sajnálom, mert vele semmi bajom, sőt szimpatikusnak is találtam, ill. találom a műsorban!
Kicsit kijön belőle a tréner, de azért megeszi, amivel megkínálják, na bumm, majd többet tornázik!
Vele semmi baj sincs, de amit a Réka művelt a Szilvivel, az vérlázító volt, főleg a mai "nyomorban", amiben mi átlagemberek élünk! Sok szegény ember szívesen megette volna azt az oldalast, de ezek ketten nagyon szagolgatták, kritizálták! Nem tudom elképzelni a Bangó Művésznőről, hogy büdös, romlott húst tenne az asztalra a vendégei elé!
Ez a két liba jómódjában már nem tudja mit csináljon, de ez, amit tettek, felháborító volt, felejthetetlent alkottak, na majd most erről híresek is lesznek!
Kívánom, hogy éljék ezt meg személyesen, legyen olyan vendégük, aki majd így megkritizálja az ételüket!
süti beállítások módosítása