Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Most Nagy Feró a vendéglátó - a mesés héten

2008.12.04. 16:43 welltina


Nagy Ferónak 25 éves fia, Botond segített a főzésben. A rocker elárulta: náluk otthon mindig teli a hűtő, főzni azonban leginkább csak magának szokott.
Nagy Ferónál egyébként a többiek kifejezetten meglepődtek, nem gondolták, hogy ilyen konszolidált a rocker otthona. Feró azonban elárulta, nem szívesen tartja elől az ereklyéket. Egy babos kendő azért előkerült, a zenész pedig arról is mesélt a többieknek, hogyan ismerte meg a feleségét – akire egyébként fiával együtt számítottak a vendégség végeztével – a mosogatásnál…

Nagy Feró kissé összekeverte a gyümölcsöket vásárlás közben, még jó hogy itt is volt segítsége. Lakásában érdemes körülnézni!

 

 

Nagy Feró szinte minden kajába tett sajtot. Talán ezért vállalta be az egyik legnehezebb édességet, a tiramisut is...

 

 

Saját házában lényegesen csendesebben viselkdett Nagy Feró, sőt még békülni is akart. Végül mégis elküldte vendégeit! Nézd újra, küld tovább ismerőseidnek!

 

 

Forrás: tv2.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: videó nagy feró hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr52804309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása