Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Csongrádi Kata a vendéglátó

2008.11.30. 11:30 welltina

 

Kata sosem szokott főzni, de a Hal a tortán kapcsán megváltozott a hozzáállása. Vacsoravendégei körében olyan sikert aratott különleges menüje, hogy elhatározta: ezentúl gyakrabban ragad majd fakanalat.

Az utolsó estén Schmuck Andor mindenkinek egy kupát adott ajándékba, jelezve ezzel, hogy mindannyiukat győztesnek tartja. Csongrádi Katát ráadásul azzal is meglepte, hogy márciusban a Tisztelet Társasága őt tünteti ki a Tisztelet díjával, amelyet minden évben egy neves személyiségnek adnak át a Papp László Sportaránéban. Eddig Vitray Tamás, Juszt László, Aradszky László, valamint Korda György és Balázs Klári vehették át a díjat a korábbi években.

 

A rózsaszál-éneklés platinalemezes bajnoka, Csongrádi Kata főz.

 

 

Az articsóka és a csillagánizs különösen pozitív energiákat hoztak be Kata feng-shui konyhájába. Gyerekjáték volt megfőzni a menüt, hiszen például a szőrös leves olyan gyakori Katánál, mint Botswanában az álló szolárium...

 

 

Csupa-csupa titokról lebben fel a fátyol. Például hogy Lacinak mit rejt a tenyere. Vagy hogy Andor miből él. És arról, Bebe hogy bírja a pálinkát. Nofretete csókja és Máté Péter egyetlen cigánydala már tényleg csak hal a tortán...

 

 

Csongrádi Kata igazán fantasztikus hangulatú vacsorát adott, és itt sokkal inkább a hangulaton van a lényeg, nem a vacsorán. De vajon elég volt mindez a győzelemhez?

 

 

Forrás: tv2.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: videó csongrádi kata hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr92795908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása