Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Keleti Györgyi a vendéglátó - ismét

2008.11.27. 14:40 welltina

 

Bebéhez hasonlóan Keleti Györgyit is megviselte, hogy a Sági Szilárd által előre megadott alapanyagokból kellett főznie, és nem is sikerült úgy a vacsorája, ahogy szerette volna.

Györgyinek nagyon tetszett az eheti társaság, különösen Csongrádi Katára figyelt csodálattal: „Sokat néztem őt profilból, miközben beszélt, és számomra teljesen úgy nézett ki, mint egy tündér. Ráadásul hihetetlenül ráérzett arra, hogy milyen ajándékra vágyom. Sosem járt még nálam, és nem tudta, hogy szeretem az angyalokat, mégis egy kis angyalt és angyalszárnyakat kaptam tőle ajándékba.” – mesélte Györgyi. Bebe és Laci tortát hoztak, Schmuck Andor pedig egy spanyol nyelvtanfolyammal ajándékozta meg, melyet egy barátja segítségével intézett Györgyinek. „Andor igazi gentleman, erre nincs is más szó! Nemcsak az ajándékai miatt, hanem a humora, az intelligenciája és a stílusa révén is. Minden este öltönyben érkezett, és még az asztalnál sem vette le a zakóját!”

 

Ezen az estén a Gyuri becenévre hallgató Keleti Györgyi főzi szülinapi menüvé a Szilárd fejéből kipattant alapanyagokat. Feladata hogy saját magát ünnepelje, és ünnepeltesse meg vendégeivel...

 

 

"Kicsit fura a mai nap, mert a születésnapomat a barátaimmal, és nem a kedvesemmel fogom tölteni..." /Keleti Györgyi/

 

 

Folytatódik Györgyi szülinapi vacsorája: kacsák hosszú sora követi egymást. Az étkezés senkit nem terhel meg igazán, hiszen a társaság nem annyira fogyasztja, mint inkább borzalommal és döbbenettel nézi a fogásokat. És Györgyi sírva fakad.

Folytatódik Györgyi szülinapi vacsorája: kacsák hosszú sora követi egymást. Az étkezés senkit nem terhel meg igazán, hiszen a társaság nem annyira fogyasztja, mint inkább borzalommal és döbbenettel nézi a fogásokat. És Györgyi sírva fakad.

 

 

 

Igen, ez volt az, amit a vendégek pontoztak: van, aki szerint kihozta magából, és van, aki szerint nem...

 

 

Forrás: tv2.hu

 

1 komment

Címkék: videó hal a tortán keleti györgyi

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr18791417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

moni.17 2008.12.13. 11:49:51

Úgy utálom ezt a nőt. Olyan beképzelt de azt nem tudom mire játsza meg a fejét.
süti beállítások módosítása