Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Bebe menüje a rendhagyó vacsorán

2008.11.25. 17:58 welltina

 

Bebe volt az első aki a rendhagyó módon, kapott alapanyagból készíti a vacsorát a vendégeinek. A csomagban többek között rák és csiga is volt, aminek Bebe még a szagát sem bírja.

„Egyszerűen nem bírtam a szagukat, és ez már az elején kikészített – mesélte a Back II Black zenekar frontembere. – A marhahúst szeretem minden mennyiségben, a csirkét, a tésztaételeket, ezeket szívesen főzöm is. De a tengeri herkentyűket nem viselem el.” Ennek ellenére Bebe nem adta fel könnyedén, minden alapanyagot felhasznált, amit kapott. Ennek eredménye többek között egy szív alakú torta, rengeteg mézzel és marcipánnal, ráadásként csigaházakkal a tetején, amelyet még Bebe sem volt hajlandó megkóstolni.

„A kaja tényleg pocsékul sikerült, mert az alapanyagokkal nem tudtam mit kezdeni. Mondtam is a többieknek, hogy ne egyék meg, én se tenném!”

Bár a vacsora miatt Bebe eléggé elkeseredett, a társaságot és az este hangulatát pozitívan értékelte: „Szerencsésnek érzem magam, hogy másodszor is olyan társasággal kerültem össze, akikkel ilyen jól érezzük magunkat együtt. Ez a csapat talán egy kicsit még nyugodtabb is, mint az előző” – foglalta össze Bebe.
 

Menüje:

Előétel: ehetetlen leves

Csongrádi Kata szerint: "ehető ugyan nem volt, de érződött a belefektetett munka"

 

 

Főétel:

krumplipürénektűnő rizs sült hússal

 

sült rák

 

 

 

 

 

Desszert: ehetetlen piskóta

 

 

 

 

 

Forrás: tv2.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: receptek bebe hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr32788196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása