Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Sarka Kata a vendéglátó

2008.10.28. 11:06 welltina

 

Sarka Katának az anyósa segített főzni
A vacsora elején meglepetésvendégként Csocsesz énekel, Pataki Bea pedig egy megható verset szaval Katának. De ezzel még nem érnek véget a produkciók, mert Péter még jódlizik is. Az egész este bulihangulatban telik, táncolnak is. Közben sokszor szóba kerül Kata pocaklakója, akinek egyelőre nem árulja el a nevét, de azt elmeséli, hogy elsírta magát az ultrahangon.

Hajdú-Sarka Kata nemcsak bébicuccokat ment nézegetni, de beugrott egy ultrahangra is! Vagyis most mindenki láthatja, milyen a Kata pocakjában növekvő kis csöppség!

 

 

Szuper kukta vált Hajdú-Sarka Katából, az igazi tudomány bizony az anyósa bejében van! Befutott közben Hajdú Péter és Fásy Ádám is, akik lazítás képpen gyümölcsból faragtak mindenféle szépséges ételt.

 

 

Bulihangulat Csocsesz-módra, rántott mindenféle, táncikálás, kínos megjegyezések és 14 pont - így összegezhető Hajdú-Sarka Kata vendéglátása.

 

 

forrás: tv2.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: videó sarka kata hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr59736003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása