Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

"mirigyes" Sipos Tomi a vendéglátó

2008.10.21. 11:06 welltina

 

A békebeli menzavacsora, héliumos lufival történő éneklés és egy meglepetés Megasztáros kieső fellépése után az egy estére úttörővé vált vendégeket a szüleik búcsúztatják a ballagáson!
A vendégeket a vacsora helyszínére a fogaskerekű vasút szállította, a végállomáson pedig igazi úttörőkhöz illően a rajparancsnok fogadta őket.
„Magam is beöltöztem, és velük is piros nyakkendőt köttettem. Úgy tűnt, a közös nosztalgiázás ötletét ők is értékelték, és jól érezték magukat az estén.” – állapította meg a házigazda.

 

Sipos Tomi piros nyakkendőt kötött és visszautazott vagy húsz évet az időben. Zászlófelvonás közben megismerhettük menüjét is!

 

Tomi megleppően jól mozgott a menzás konyhában. Tippjei is vannak: például hagymapucoláskor víz helyett konyakot kell a szánkba venni!

 

Mozgalmi dalokat mindenki énekelt már, aki már élt abban a korban. Most a fiúk és Baby Gabi mindezt egy kis héliummal turbózta fel!

Sipos Tomi nagyon eltalálta az úttörő hangulatot: nemcsak ballagás és tarisznya volt, de még a szülők is megjelentek az ünnepi alkalomra!

 

 

forrás: tv2.hu

Szólj hozzá!

Címkék: videó sipos tomi

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr37724414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása