Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Schobert Norbi a vendéglátó

2008.10.18. 16:27 welltina

 

Schobert Norbi ugyan nagyon jól érezte magát Bódi Gusztinál, de neki sem kellett szégyenkeznie, hiszen ő is kitett magáért, amikor pénteken várta a vendégeket. „Még a vacsora előtt vízi vidámparkot varázsoltam a Dunára, ahol mindannyian wakeboardon, banánon és fánkon száguldozhattunk”- emlékezett Norbi.

Úgy tűnik, Norbi nemcsak a zsírt, de a memóriát is szereti égetni, vagy csak a fitnesz-ritmust követi, amikor még egyszer, még kétszer visszatér a zöldségeshez, az ottfelejtett dolgok miatt

 

Ezen a ponton dőlt meg az az elmélet, hogy aki ennyire ért a dietetikához, az főzni is tud. Norbi esete ezt látszik alátámasztani, hiszen számára a sárgarépán terem a petrezselyem

 

Ezekkel a szavakkal illette Norbit Edina, akinek láthatóan nagyon bejött a vizes sport, legalábbis a látvány - Pantinchin Edina ugyanis nem merészkedett a vízbe, hisz a sminkjére kellett ügyelnie.

 

Norbinak sikerült elérnie saját vacsoráján, hogy felesége sírva fakadjon.

 

 

Forrás: tv2.hu

 

3 komment

Címkék: videó schobert norbi hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr68720261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laller · http://momentscomic.deviantart.com 2008.10.20. 22:13:27

Hali! Szeretném a segítségedet/segítségeteket kérni! A "Réka elsírta magát" videó 06:27 nél kezdődő számnak az előadóját és címét szeretném megtudni. Nagyon régóta keresem már ezt a számot. Kérlek segíts(etek)! :)

clentin 2008.10.24. 18:28:02

Dario G - Sunchyme

welltina 2008.10.25. 12:25:06

Köszönjük, clentin!
süti beállítások módosítása