Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Kelemen Anna a vendéglátó

2008.10.09. 20:22 welltina

 

Annácska magához ragadta a fakanalat. Nem volt könnyű dolga, négy éhes, és kíméletlenül kritikus Irigy Hónaljmirigyes fiút kellett jóllakatnia.

A merész Annát nem kellett félteni, amikor elakad a konyhában, Némót hívta segítségül.

Feltalálta magát Kelemen Anna! Zeuszt egy biztonsági őrre bízta míg ő nyugodtan vásárolgatott. Majd a segítőkész úriember még a csomagjait is cipelte.

 

 

Nem Zotya, aminek még értelme is lenne, hanem zutya. Ez a különleges szó már korábban is előkerült Annácska szókincséből, de most konkrét jelentését is megismerheti a T. néző!

 

 

Bár a fiúk tartottak Anna kutyájától végül egész jól összebarátkoztak. Miután túl voltak ezen a megpróbáltatáson, következett egy különleges pezsgő, amitől aztán elájultak...

 

 

A Mirigyes fiúk egész vacsora alatt azzal voltak elfoglalva, hogy kiugrasszák a nyulat a bokorból! Túl finom és gusztusos volt az étel és nem hitték el, hogy mindezt Annácska egyedül főzte.

 

 

Forrás: tv2.hu

Szólj hozzá!

Címkék: videó kelemen anna hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr78705766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása