Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Halász Gábor volt a vendéglátó

2008.10.02. 15:53 welltina

 

Balhé Halász Gábornál
Régóta feszül az ellentét a két egykori kolléga, Halász Gábor és Somorjai Tibor között, akik most sem rejtették véka alá, hogy ki nem állhatják egymást.

A konfliktusok ellenére Gábor mégis nagyon jó vendéglátó volt, aki igazi kiskutasi unikummal készült. „Meghívtam a Kiskutasi Hölgyek Alkalmi Társulatát, akik világslágereket adtak elő az én vicces magyar szövegeimmel, később pedig felbukkant Kaczor Ferenc nótaénekes barátom is, aki elénekelte a Polgármester című örökbecsű slágerét.

Miből is főzne a polgármester vacsorát, ha nem a helyi javakból: friss házikenyér, helybéli házipálinka és persze savanyúság kerül a vendégek asztalára

 

Zsolt és Zsuzsi valószínűleg alig várták már Gábor vacsoráját, csak épp nem a menü miatt...

 

Gyerekes játékot űzött Tibor a házigazdával, amellyel nemhogy enyhítette volna a köztük feszülő ellentétetek, de még tovább is paprikázta a hangulatot

 

A vacsora végére szinte mindenki a medencében végezte - talán a házigazda ezzel bosszulta meg a sok ugráltatást?

 

 

Forrás:tv2.hu

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: videó halász gábor hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr26692267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása