Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Komonyi Zsuzsa vendéglátó

2008.10.01. 17:32 welltina

 

Fellobanó szerelem Komonyi Zsuzsánál?
Körtvélyessy Zsolt elhagyta feleségét Komonyi Zsuzsáért, aki pillanatok alatt két gyermeket is szült udvarlójának. És ha mindez nem lenne elég, még pofozkodás is volt a vacsorán!

Természetesen mindez csak a Hal a tortán forgatásán történhetett meg, amikor a Barátok köztből kivált társaság újra forgatta a saját szappanoperáját.

Komonyi Zsuzsa a Rózsa bisztó előtt is volt valaki...

 

Zsuzsi megpróbált kitenni magáért a főzést tekintve, de látszott, hogy nem túl gyakori vendég a konyhában. Szerencsére nem mindent próbált meg egy kis pálinkával feldobni...

 

Felidézve a korábbi sorozatot, Virág visszavedlett fodrásszá és megnyírta Tibit, akinek a hajtincse Zsuzsi kis "oltárát" dísziti.

 

Zsuzsi vacsoráján nemcsak az asztal táncolt a levegőben Luinak köszönhetően, hanem a pofonok és a szócsaták is röpködtek.

 

 

Forrás: tv2.hu

Szólj hozzá!

Címkék: videó hal a tortán komonyi zsuzsa

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr72691119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása