Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Rácz Félix a vendéglátó

2008.09.27. 04:59 welltina

 

A Hal a tortán forgatásának minden napján állt a bál Keleti Györgyi és Rácz Félix között. Ennek ellenére kölcsönösen erotikus ajándékkal lepték meg egymást. Félix szerdán, Györgyi csütörtökön vitt óvszert ajándékba a másiknak.

Rácz Félix bemutatta hajlékát és egy olyan kesztyűt is, amely üvegből készült. Ilyen összesen csak három embernek van!

 

 

Egyedülálló, de boxolók között forgolódott. Hogy ez mennyire előny, vagy hátrány Rácz Félix számára, aki a nevét viselő ételt készített, kiderül a videóból.

 

 

Félix a maga módján belecsempészte a vacsorába a boxot is. Ennek a férfiak örültek leginkább, hiszen mindez bikinis hölgy képében érkezett.

 

 

Keleti Györgyi gyorsan átvedlett bikinire és máris ő vonult be a táblával a következő fogást hirdetve. A ciciket persze Félix is szerette volna közelebbről megnézni!

 

 

Fotrrás:tv2.hu

Szólj hozzá!

Címkék: videó rácz félix hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr65683991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása