Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Keleti Györgyi a vendéglátó

2008.09.25. 16:13 welltina

Keleti Györgyire rátört egy hódolója, amivel úgy tűnt riadalmat okozott a tárasaságnak. A vendégek azután már nem érezték jól magukat .......


Györgyi öltözködés közben vázolja mit is szeretne a vendégek elé tenni.

 

 

Éppenséggel bevásárló-show is lehetne, hiszen érdemes azt is végignézni, hogy vásárol a két "hölgy", de inkább a konyhai teljesítményt ajánljuk. Szilárd sem hiába fogta a fejét!

 

 

Mint minden normális férfi (?) Félix is azt tette a vacsora során, vagyis több vasat tartott a tűzbe. Ott volt ugyanis Györgyi barátnője is...

 

 

A beöltözős játék közben toppant be - vélhetőleg - Györgyi barátja, aki azonnal távozásra szólította fel Félixet. Ettől kezdve vágni lehetett a feszültséget.

 

 

Forrás: tv2.hu

2 komment

Címkék: videó hal a tortán keleti györgyi

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr62681309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

judibaba · http://judibaba 2008.09.27. 22:36:14

Tényleg most már soha nem kapjuk meg a receptek leírását,csak mindig azt, hogy mi volt a menü. Ez eddig nem így működött, gondolom és más is kíváncsi a receptek részletes leírására! Előre is megköszönnénk!!!!

welltina 2008.09.29. 17:30:05

Mit csináljak, ha nem adják le? Elég trehányak.....
A másik csatornán, már aznap este adás után ott van minden recept, itt is megtehetnék, hisz már hetekkel korábban elkészültek a felvételek.
süti beállítások módosítása