Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Xantus Barbara a vendéglátó

2008.09.24. 20:03 welltina

 

A vacsora majdnem tökéletesen sikerült, a vendégek csupán azért érezték magukat egy kicsit kellemetlenül, mert az evőeszközök és a tányérok is koszosan kerültek az asztalra. Emiatt különösen Keleti Györgyi borult ki, aki kínosan ügyel maga körül a tisztaságra. De ezután mindannyian feloldódtak, amikor megérkezett az este igazi meglepetése, akinek Xantus Barbara örült a leginkább.

Már a bevásárlás is izgalmas volt, legalábbis az a rész, mikor az édesség beszerzésére került sor.

 

 

Xantus Barbarának komoly segítsége akadt a konyhában. Közben pedig a vendégek is érkeznek és telefonhívsára egy melegepetés is!

 

 

Xantus Barbaránál mintha még jobban összemelegedett volna Györgyi és Félix. Ezen kívül elmondhatól, hogy az ételek finom voltak, csak a teríték tisztasága hagyott némi kívánnivalót maga után - leglábbis a vendégek szerint.

 

 

Keleti Györgyi terhesen, Rácz Félix szerelmesen, B. Tóth Laci pedig gazdagon vett részt abban a kis szappanoperában, amelyet hirtelen játszottak el Barbaránál.

 

 

Forrás: tv2.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: videó hal a tortán xantus barbara

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr56679924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása