Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Rubint Réka a vendéglátó

2008.06.13. 12:25 welltina


Rubint Réka otthon, családi körben látta vendégül a többieket, a kis Larával vásárolt, a csemeték segédkeztek a főzésben is, férje, Norbi pedig a vacsoránál szórakoztatta a társaságot. Réka egészséges menüt készített, a vendégek pedig megállapították, minden nagyon finom. Igaz, ebben nagy szerepe volt annak, hogy Réka előételként házi körözöttet, kolbászt, és libatepertőt szolgált fel, szigorúan olyan kenyérrel, ami nem hizlal.

 


Bevásárlás
Örkény egypercesei - Az irodalmi kitérő ezúttal elmarad, de akkor hogy jönnek ide Örkény egypercesei?




Főzés
A házigazda Réka ezúttal a welcome mackófölsőkön kívül mobil welcome koktélossal is készült.




Vacsora
Rékánál természetesen nem lehetett csak úgy a vacsorához látni, egy kis testmozgás volt a finom falatok ára. Áron minden képzeletet felülmúlt.




Pontozás
Félre ne értsék, nem olyan cukortesztre gondolunk. Pusztán Áron tesztelte “szíve hölgyét”, hogy kedvéért képes-e éjjel cukrot venni a szájába.




2 komment

Címkék: videó rubint réka hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr69518084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ági 2008.06.13. 13:59:21

Talán az összes eddigi adásból ez a hét tetszett a legjobban a vidámság és zene miatt.

egynő 2008.06.13. 22:43:11

Végre egy egészen normálisnak tűnő társaság, akik nem magukat akarták szebbenk, jobbnak mutatni, akik nem itták magukat halál részegre és nem abban élvezkedtek, hogy magukat tolják a másik elé halálos irígységükben.
Kellemes csalódás volt és igen szórakoztató! :)
süti beállítások módosítása