Bár elsőként ragadott fakanalat Kovács Áron, pontszámait tekintve őstehetség. Egy kis gyakorlás és a főzés is olyan jól megy majd neki, mint a bulizás.
Íme a receptek:
Leves: Bográcsgulyás
Hozzávalók: vöröshagyma, paradicsom, paprika, szalonna, pirospaprika, sárgarépa, fokhagyma, olaj, hús, pirospaprika, só
Recept: A vöröshagymát olajon megdinszteljük, pirospaprikát szórunk rá,majd beletesszük a felkockázott húst és egy kevés vizet öntünk hozzá. Belevágjuk a zöldségeket, felengedjük vízzel és puhára főzzük.
Főétel: Provance-i csirke
Hozzávalók: csirkemell, olíva olaj, újhagyma, cukkini, oregano, paradicsom konzerv, csirkemell, tészta
Recept: A csirkemellet csíkokra vágjuk olajon megpirítjuk, hozzáadjuk az újhagymát és megdinszteljük. Ráöntjük a felkockázott cukkinit, oreganoval fűszerezzük és paradicsomkonzervet öntünk rá. Összerottyantjuk és tésztával tálaljuk.
Desszert: Citromkrém
Hozzávalók: habtejszín, cukor, citrom, babapiskóta, tört dió
Recept: Felverjük a tejszínt, hozzákeverjük a cukrot, citrom héját reszelünk bele, és a levét belenyomjuk. Egy tálba alulra krémet simítunk, ráfektetjük a babapiskótákat, és a tetejére ismét krémet kenünk. Kihűtve tálaljuk.
Forrás: tv2.hu
Utolsó kommentek