Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Kovács Áron a vendéglátó

2008.06.12. 12:29 welltina


Kovács Áront nemcsak a családja segítette, de időnként még a stábtagok is instruálták, volt, hogy az operatőr keverte helyette az ételt, hogy oda ne égjen. Áron újságpapíron szeletelte a zöldséget, de tudatlanságával együtt versenyben maradt.

 


Bevásárlás
Kovács Áron a piacon ráérzett az alkudozás ízére és ezt a hentes pultnál is bevetette.




Főzés
Áron elsőként a konyhában – ilyet se látott még a világ. Meg is látszik az eszközhasználaton – csoda hogy egyben maradt a konyha.




Vacsora
Bandagazda, vagy bográcsdiplomata egyre megy! Áron minden szerepkörben profi.




Buli -Pontozás
Kovács Áron hűen önmagához meglepetéssel is szolgált: hirtelen egy rockzenekar termett a helyszínen és rögtön a húrok közé csaptak. Áron mikrofont ragadott a többi pedig csak hal a tortán.




2 komment

Címkék: videó hal a tortán kovács áron

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr59516305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

köte erika 2008.06.12. 19:42:35

Nagyon jó volt az esti vacsora.Minden guszta volt csak rubintos anyácsak nem......Áronban kellemesen csalodttam...Gratula neki.

Másik Erika 2008.06.12. 20:40:55

Nagyon kellemes társaság,mindenki igyekszik a legjobbat kihozni magából.Gratulálok mindenkinek.Era kedves nem kellene mindig a Rékát cikizni,sokan örülnének,ha igy megjelenhetnének két gyermek után.Szerintem egy okos,barátságos anyuka.Szép napot:Era
süti beállítások módosítása