Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Liptai Claudia a vendéglátó

2008.05.17. 16:54 welltina


Liptai Claudia zárta a héten a sort a vendégjárásban.
Vacsorája nem igazán ízlett mindenkinek, ám ennek ellenére
a héten ő nyerte meg a Hal a tortán trófeáját.


Bevásárlás
Claudia pontosan megtervezett akcióval vetette bele magát a vásárlásba, a gondosan előkészített haditervnek része volt a táblarajz is.




Főzés
Claudia fogós, ravasz kérdést próbált megoldani a konyhában, mikor arra került sor, hogy megsaccolja, 25 gramm az mégis mekkora súly lehet…




Vacsora
A vacsora előtt Mága Zoltán romantikus nótázással köszöntötte a háziasszonyt, majd az ajtó mögül előkerült egy hatalmas rózsaszín mackó és egy csokor rózsa is…




Pontozás
A Mokka műsorvezetője 13 pontot kapott társaitól, így ő lett a Hal a tortán heti győztese. “A végeredmény nem lepett meg… Láttam, hogy Mága Zoli, ha 28 pontot lehetne adni, akkor is 36-ot adna Claudiának.” – kommentálta a végeredményt Kapócs Zsóka.


1 komment

Címkék: videó liptai claudia hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr47474195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egy egészségügyi dolgozó 2008.05.18. 13:01:49

Tisztelt Szerkesztők! Siralmas látványt nyújtanak a színészek és közszereplők ezekben a műsorokban.Talán nem kellene kiállni és megvezetni az embereket a látszat szerepjátszással, akik egy ételt, talán még egy teát sem főztek meg életükben és lejáratni magukat a magas gázsi miatt. Egyébként már unalmas, hogy a legtöbb műsorukban ugyanazok a szereplők (pl. Klaudia és párja, stb.) láthatók, a csapból is ők folynak! Unalmas! Vannak rajtuk kívül is még vannak értéket képviselő színészek és média szereplők. Különösen szánalmas és gusztustalan volt Koós János viselkedése, részegsége, közönséges viselkedése.Na meg a hazugságai a betegségével kapcsolatban a napokban a Mokkában, mindenkit hülyének néz, hisz Kós Jánosnak kell tudnia a legjobban arról, hogy neki milyen betegsége van.(Még találgatni sem kell, mert aki elitta az eszét egész életében!) Talán magán klinikára kellene mennie kezeltetni magát,ha ennyire titokban kívánja tartani a magánügyét, de ha már egy közkórházat választott ott sajnos vannak betegek és látogatók akik rendszeresen találkoznak vele.Tisztában vannak azzal, hogy az énekes is rendszeres kemoterápiás kezelésben részesül, ő ennek ellenére nyílvánosan hazudozik. De ez az ő jellemét igazolja.Kiállítja magáról a bizonyítványt. Nem lehet mindent a szőnyeg alá seperni! Talán emberibb lett volna, ha már felszínre került a magánügye,alázatosabb viselkedést tanusítania és nem a pökhendi és primitív hencegésével mindenki ellenszenvét provokálnia.Ő is ugyanolyan halandó, mint bárki más, mindegy, hogy énekes vagy az utca embere. Tisztelettel: egy néző a sok közül!
süti beállítások módosítása