Koós János erdélyi származású, ezért erdélyi ételekkel várta a vendégeket. A házigazda lelkesen készült, de nem aratott sikert vendégeinél, akiknek a gyomra nem vette be a nehéz fogásokat. Pedig az énekesnek jelentős gyakorlata van a főzésben, tárkonyos pacallevese után barátai a tíz ujjukat is megnyalják…
Koós felkészül vendéglátásra
A vendéglátó hű maradt hírnevéhez: a nagy főzőcske előtt még meglátogatta barátait, hogy aztán este igazán oldott legyen a hangulat
A vacsora
Koós János próbált kitenni magáért világraszóló pacallevesével és székelyes padlizsánkrémével, ám a női vendégeket ez sem hatotta meg, az egyik túl fokhagymás volt számukra, a másik egyszerűen tisztátalan étel
Pontozás
A főfogás sem nyerte el a vendégek tetszését, Claudia most sem rejtette véka alá kritikáit, mindez a pontozáson is meglátszott
Utolsó kommentek